Uutiset

 1. Vapaus on otettu Vimpelissä aina vakavasti

  Sotakoulun 100-vuotisjuhla kiinnosti Vimpelissä. Väkeä saapui paikalle niin Vimpelistä kuin kauempaakin.

 2. Sotakoulun muisto ei unohdu

  100 vuotta sitten toiminutta sotakoulua juhlitaan tänään Vimpelissä.

 3. Järvilakeuden kansalaisopiston kevään opinto-ohjelma jaetaan koteihin 4.1. Kurssitarjonta löytyy myös opiston verkkosivuilta.

 4. Avain Säästöpankki laajenee Kannukseen

  Kortesjärvellä pääkonttoriaan pitävä Avain Säästöpankki avaa konttorin keskipohjalaiseen Kannuksen kaupunkiin tammikuussa.

 5. Kohti iloisempaa tekemistä

  Vedon koripallonaiset viettävät ansaittua joululomaa. He nousivat syyskauden viimeisessä pelissä sarjassa neljännelle sijalle.

 6. Lucia-kulkue toi valoa

  Kynttiläkulkue toi valoa pimeään aamuun Paavolan koululla, kun 3A-luokka järjesti pienen Lucian päivän juhlan opettajansa Arja Peltokankaan johdolla.

 7. Kirjastoremontti sulkee yleisövessat

  2. tammikuuta alkava Lappajärven kirjaston remontti pitää kirjaston vessat suljettuina.

 8. Vaikka Sport Center Lakiksen toiminta on tällä hetkellä pysähdyksissä, on sen aloittama talviurheilukeskus mahdollistanut muun muassa ampumasuunnistuksen, -hiihdon ja -juoksun kisoja. Ampumahiihtostadionilla Lakeaharjun päällä ovat valmiina 1,5 kilometriä päällystettyä ratapohjaa sekä ampumarata-alue.

 9. Vimpelin sotakoulu juhlii

  Ensi torstaina, 28. joulukuuta, vietetään Vimpelin sotakoulun satavuotisjuhlaa.

 10. Kylille kehittämisrahaa

  Evijärven kunta on varannut vuoden 2018 talousarvioon kylille kehittämisrahaa 30 000 euroa. Tarkoituksena on aktivoida kyliä ideoimaan ja toteuttamaan omia kehittämiskohteita. Tukea voivat hakea kyläyhdistykset, osuuskunnat, kylissä toimivat yhdistykset tai näiden yhteenliittymät.…