Kunnallisuutiset

Kunnallisuutiset

Lahdenkylän koulu poistetaan Evijärven kunnan taseesta sekä infrasta 

EVIJÄRVEN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 20. marraskuuta kirjata kuluvan vuoden kirjanpidossa alas Lahdenkylänkoulun rakennusten jäännösarvon. Rakennuksesta katkaistaan toukokuun lopussa 2024 lämmitys ja vesi. 

Lahdenkylän koulukiinteistö on poistettu käytöstä kunnanhallit…

Investoinnit

Kortesjärven puukoulu saamassa suunnittelumäärärahan 

KAUHAVAN kaupunginhallitus hyväksyi 20. marraskuuta ensi vuoden talousarvion ja taloussuunnitelman vuosille 2024–2026 ja esittää sen valtuustolle hyväksyttäväksi. Tilikauden 2024 budjetoitu tulos on laskettu 791 730 euroa alijäämäiseksi. Investointien nettomäärä on 15 089 600 euroa….

Talous- ja hallintojohtajan viran hakuaikaa jatketaan Vimpelissä. Kuva tekoälyn tuotoksia.
Henkilövalintoja

Hallinto- ja talousjohtajan haku jatkuu Vimpelissä 

MAANANTAINA koolla ollut Vimpelin kunnanhallitus totesi hallinto- ja talousjohtajan virkaa hakeneet ja päätti jatkaa viran haku aikaa niin, että haku päättyy 10. joulukuuta kello 23. Virkaa haki määräaikaa mennessä seitsemän henkilöä, joista yhdellä ei ollut virkaan vaadittavaa kelpois…

Kunnallisuutiset

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.