Liikunta lisää elämänlaatua ja työssäjaksamista – ”Liikunnasta ei tarvitse hakea fitnessvartaloa, vaan hyvää mieltä”  

Harri Joensuu kertoo, että työmatkat taittuvat usein polkupyörällä.
Harri Joensuu kertoo, että työmatkat taittuvat usein polkupyörällä.
Harri Joensuu kertoo, että työmatkat taittuvat usein polkupyörällä.
Harri Joensuu kertoo, että työmatkat taittuvat usein polkupyörällä.
VIMPELISSÄ Tikli Group Oy:llä työskentelevä Harri Joensuu kertoo, että liikunta eri muodoissaan on työpaikalla mukava puheenaihe. Inspiraation lähteeksi aiheeseen hän nimeää entisen työkaverinsa Juha Rouhiaisen, joka oli innokas liikkuja ja Tikli Groupilla työskennellessään kannusti l...

VIMPELISSÄ Tikli Group Oy:llä työskentelevä Harri Joensuu kertoo, että liikunta eri muodoissaan on työpaikalla mukava puheenaihe. Inspiraation lähteeksi aiheeseen hän nimeää entisen työkaverinsa Juha Rouhiaisen, joka oli innokas liikkuja ja Tikli Groupilla työskennellessään kannusti l…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.