Tiala sijaistaa Salosta

Hallintojohtaja Jari Saloselle on myönnetty virkavapaus ajalle 26.2.2024-25.2.2025. Salonen siirtyy täksi ajaksi kriisinhallintatehtäviin.
Hallintojohtaja Jari Saloselle on myönnetty virkavapaus ajalle 26.2.2024-25.2.2025. Salonen siirtyy täksi ajaksi kriisinhallintatehtäviin.
Hallintojohtaja Jari Saloselle on myönnetty virkavapaus ajalle 26.2.2024-25.2.2025. Salonen siirtyy täksi ajaksi kriisinhallintatehtäviin.
Hallintojohtaja Jari Saloselle on myönnetty virkavapaus ajalle 26.2.2024-25.2.2025. Salonen siirtyy täksi ajaksi kriisinhallintatehtäviin.

SOININ kunnanhallitus päätti 15. huhtikuuta hallintojohtajan viransijaisuuden hoitamisesta. Se tehdään sisäisin järjestelyin. Hallintojohtaja Jari Saloselle on myönnetty virkavapaus ajalle 26.2.2024-25.2.2025. Salonen siirtyy täksi ajaksi kriisinhallintatehtäviin.

Hallintojohtajan tehtävät ottaa hoitaakseen sivistys- ja henkilöstöjohtaja Kati Tiala. Tällöin vs. hallintojohtajalle kuuluu myös henkilöstöjohtajan tehtävät. Sivistysjohtajan tehtävät siirtyvät yhtenäiskoulun rehtori Pasi Huvilalle.  Osa taloushallinnon tehtävistä siirtyy tai on jo siirtynyt hallintojohtajalta taloussihteeri Satu Panulalle. Edellä mainituille henkilöille maksetaan erilliskorvaus sijaisuuksien hoitamisen ajalta ja heille mahdollisesti tarvittavat sijaiset sovitaan tapauskohtaisesti.

Mainos

KUNNANHALLITUS huomasi 25. maaliskuuta tekemässään, Matosuota koskevassa päätöksessä menettelyvirheen, sillä asia käsiteltiin yhtenä asiana, vaikka asian sisällä oli useampi eri tavoin päätettävä asia. Koska kyse oli lausunnosta, siinä ei ole oikaisumahdollisuutta, mutta itseoikaisuna päätettiin ottaa asia uudelleen käsittelyyn. ELY-keskukselle annettu lausunto päätettiin pitää voimassa. Kunnanhallitus päätti olla myöntämättä lupaa Arpaisten reitin siirtämiseen. Reitin sijainti on vahvistettu Soinin kunnan rantayleiskaavassa. Se myös vaatii Neova Oy:ltä sen alueen ennallistamista, jolla on toimittu luvatta.

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.