Evijärven metsästysyhdistys aloittaa koiranäyttelyharjoitukset  

Kolea kevätsää karsi osallistujia ensimmäisissä näyttelyharjoituksissa. Kuva Viiperiltä.
Kolea kevätsää karsi osallistujia ensimmäisissä näyttelyharjoituksissa. Kuva Viiperiltä.
Kolea kevätsää karsi osallistujia ensimmäisissä näyttelyharjoituksissa. Kuva Viiperiltä.
Kolea kevätsää karsi osallistujia ensimmäisissä näyttelyharjoituksissa. Kuva Viiperiltä.
EVIJÄRVEN urheilukentän parkkipaikalla järjestetään maanantai-iltaisin kello 18 Evijärven metsästysyhdistyksen koiranäyttelyharjoitukset. Harrastusta halutaan muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen viritellä uuteen nousuun, myös syksyn tulevaa syyskuun koiranäyttelytapahtumaa ajatellen. ...

EVIJÄRVEN urheilukentän parkkipaikalla järjestetään maanantai-iltaisin kello 18 Evijärven metsästysyhdistyksen koiranäyttelyharjoitukset. Harrastusta halutaan muutaman hiljaisemman vuoden jälkeen viritellä uuteen nousuun, myös syksyn tulevaa syyskuun koiranäyttelytapahtumaa ajatellen. …

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.