KasvuDATA-hankkeen loppuseminaarissa katsottiin tulevaan: ”Kuntien välinen nahinointi on tarpeetonta, kun katsoo isompaa kuvaa”

KasvuDATA -hankkeen työryhmä: Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin projektitutkija, asiantuntija Pauliina Björk ja tutkimusjohtaja, asiantuntija Anna-Mari Simunaniemi, projektipäällikkö Jouko Etula Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä ja hankkeen vastuullinen johtaja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa.
KasvuDATA -hankkeen työryhmä: Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin projektitutkija, asiantuntija Pauliina Björk ja tutkimusjohtaja, asiantuntija Anna-Mari Simunaniemi, projektipäällikkö Jouko Etula Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä ja hankkeen vastuullinen johtaja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa.
KasvuDATA -hankkeen työryhmä: Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin projektitutkija, asiantuntija Pauliina Björk ja tutkimusjohtaja, asiantuntija Anna-Mari Simunaniemi, projektipäällikkö Jouko Etula Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä ja hankkeen vastuullinen johtaja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa.
KasvuDATA -hankkeen työryhmä: Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin projektitutkija, asiantuntija Pauliina Björk ja tutkimusjohtaja, asiantuntija Anna-Mari Simunaniemi, projektipäällikkö Jouko Etula Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:stä ja hankkeen vastuullinen johtaja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n toimitusjohtaja Vesa Alanko-Luopa.
KASVUDATA JÄRVI-POHJANMAA -HANKKEEN loppuseminaarissa Alajärven JAMIn auditoriossa keskiviikkona 17. huhtikuuta tarkasteltiin hankkeessa tehtyä tilastoanalyysia alueen yrityskuvasta ja kuultiin aineistosta nousseita kehittämiskohtia sekä toimenpide-ehdotuksia. Alueen yhteistyöllä nähtiin me...

KASVUDATA JÄRVI-POHJANMAA -HANKKEEN loppuseminaarissa Alajärven JAMIn auditoriossa keskiviikkona 17. huhtikuuta tarkasteltiin hankkeessa tehtyä tilastoanalyysia alueen yrityskuvasta ja kuultiin aineistosta nousseita kehittämiskohtia sekä toimenpide-ehdotuksia. Alueen yhteistyöllä nähtiin me…

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.