Mikä ihmeen Arctic Coast?  

Anu Kärnä (kesk.) kertoi osallistujille kokemuksistaan kansainvälisen matkailun parissa.
Anu Kärnä (kesk.) kertoi osallistujille kokemuksistaan kansainvälisen matkailun parissa.
Anu Kärnä (kesk.) kertoi osallistujille kokemuksistaan kansainvälisen matkailun parissa.
Anu Kärnä (kesk.) kertoi osallistujille kokemuksistaan kansainvälisen matkailun parissa.
LAPPAJÄRVEN kunnan ja JPYP:n järjestämässä infotilaisuudessa avattiin Visit Arctic Coastin mahdollisuuksia Kraatterijärvi Geoparkin alueelle ja yrittäjille. Visit Arctic Coast on Kalajoen Hiekkasärkät Oy omistama brändi, joka on luotu matkailun kansainvälisyyden edistämisen ja kansainv...

LAPPAJÄRVEN kunnan ja JPYP:n järjestämässä infotilaisuudessa avattiin Visit Arctic Coastin mahdollisuuksia Kraatterijärvi Geoparkin alueelle ja yrittäjille. Visit Arctic Coast on Kalajoen Hiekkasärkät Oy omistama brändi, joka on luotu matkailun kansainvälisyyden edistämisen ja kansainv…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.