Honka Vedon vieraaksi lauantaina

Vedon sentterikolmikko Sirena Tuitele (33),Sam Breen (34) ja Cayro-Lyza Toomingas (22) ovat valmiina lauantain Honka-otteluun kuva: Ville Vuorinen
Vedon sentterikolmikko Sirena Tuitele (33),Sam Breen (34) ja Cayro-Lyza Toomingas (22) ovat valmiina lauantain Honka-otteluun. Kuva: Ville Vuorinen.
Vedon sentterikolmikko Sirena Tuitele (33),Sam Breen (34) ja Cayro-Lyza Toomingas (22) ovat valmiina lauantain Honka-otteluun kuva: Ville Vuorinen
Vedon sentterikolmikko Sirena Tuitele (33),Sam Breen (34) ja Cayro-Lyza Toomingas (22) ovat valmiina lauantain Honka-otteluun. Kuva: Ville Vuorinen.

Naisten Korisliiga runkosarjan päätöskierrokset ovat käsillä ja Vimpelin Veto kohtaa lauantaina 16. maaliskuuta kello 18 huippuottelussa kotihallissaan Tapiolan Hongan, joka on sarjassa tällä hetkellä kolmantena. Molemmat joukkueet haluavat voittaa ottelun, sillä samalla pelataan asetelmista kohta alkaviin pudotuspeleihin. Hongan avainpelaajia ovat Tayanna Jones (22,2 ka/ottelu) ja Cierra Walker (20,8 ka/ottelu), joka pelaa toista kautta Hongan väreissä. Vedon ykköspyssy Sam Breen (23,9 ka/ottelu) on ollut loukkaantuneena, mutta saattaa pelata jo lauantaina Honkaa vastaan.

–Hongan jenkkikaksikon puolustaminen on tärkeä osa puolustuspeliä, lisäksi joukkueesta löytyy 3 pisteen heittovoimaa runsaasti, hyökkäyspäässä meidän pitää juosta ja liikuttaa palloa sujuvasti, ennakoi Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala.

Mainos

Lauantain otteluisäntänä toimii Käyttöauto, joka järjestää Renault-koeajopäivä kello 12–17 liikuntahallin pihalla. Kaikille koeajajille on tarjolla pääsylippu illan korisotteluun joka alkaa kello 18.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.