Ruoka-aputoimijat verkostoituvat Etelä-Pohjanmaalla 

Kunnat ovat nähneet ruoka-apuyhteistyön kehittämisen tärkeänä
Kunnat ovat nähneet ruoka-apuyhteistyön kehittämisen tärkeänä.
Kunnat ovat nähneet ruoka-apuyhteistyön kehittämisen tärkeänä
Kunnat ovat nähneet ruoka-apuyhteistyön kehittämisen tärkeänä.
ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialue koordinoi alueellista ruoka-aputoimijoiden verkostoa. Alueelle myönnettiin yhteensä 65 880 euroa valtionapua vuodelle 2024 ruoka-aputoimintaa toteuttavien järjestöjen ja järjestöpohjaisten seurakuntien ruoka-aputoiminnan järjestämiseen. Avustus myönnettiin...

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialue koordinoi alueellista ruoka-aputoimijoiden verkostoa. Alueelle myönnettiin yhteensä 65 880 euroa valtionapua vuodelle 2024 ruoka-aputoimintaa toteuttavien järjestöjen ja järjestöpohjaisten seurakuntien ruoka-aputoiminnan järjestämiseen. Avustus myönnettiin…

Mainos

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.