Lappajärven Pop Pankki jakoi toiminta-avustuksia 10 000 euron edestä  

Pankin hallitus oli varannut avustuksiin yhteensä 10.000 euroa, ja avustuksia jaettiin koko niihin varattu määrä.
Pop Pankki Lappajärven hallitus oli varannut avustuksiin yhteensä 10.000 euroa, ja avustuksia jaettiin koko niihin varattu määrä.
Pankin hallitus oli varannut avustuksiin yhteensä 10.000 euroa, ja avustuksia jaettiin koko niihin varattu määrä.
Pop Pankki Lappajärven hallitus oli varannut avustuksiin yhteensä 10.000 euroa, ja avustuksia jaettiin koko niihin varattu määrä.

KESKIVIIKKONA 6. maaliskuuta 2024 POP Pankki Lappajärven kokoustilassa kävi mukava puheensorina. Pankin kutsumana koolle oli saapunut eri yhdistyksiä, jotka kevään haussa ovat hakeneet toiminta-avustusta toiminnalleen.  

–Hakemuksia pankille tuli kaikkiaan yli kaksikymmentä ja haettu summa oli yhteensä 27 000 euron verran, kertoi Pop Pankki Lappajärven toimitusjohtaja Antti Haapoja.   

Pankin hallitus oli varannut avustuksiin yhteensä 10.000 euroa, ja avustuksia jaettiin koko niihin varattu määrä. Pankinjohtaja Minna Myllymäki kertoo, että haku suoritettiin nyt ensimmäistä kertaa täysin sähköisenä. 

Mainos

–Sähköisten lomakkeiden avulla yhdistysten toiminnasta saatiin arvokasta lisätietoa päätöksenteon tueksi. Meille pankkina on tärkeää, että voimme osaltamme olla tukemassa yhdistyksiä, joiden avulla pyritään edistämään kuntalaisten hyvinvointia ja joiden toiminta järjestetään vapaaehtoisvoimin. 

Avustusta saivat MLL Lappajärvi, Lappajärven ampujat, Lappajärven Veikottaret, Järviseudun Disc Golf, Lappajärven Urheiluautoilijat, Lappajärven Veikot, Järviseudun Omaishoitajat, Kärnän maa- ja kotitalousseura, Tarvolan kyläyhdistys, Kulttuuriyhdistys Karikko, Lappajärvi-seura, 4H Lappajärvi, SPR Lappajärvi, Moms for Kids Lappajärven Vaatepankki, 4H Evijärvi, Karvalan nuorisoseura, Lappajärven Länsirannan kyläyhdistys, Eläkeliitto Lappajärvi ja Järviseudun eläkkeensaajat. Myös Härmänmaan musiikkiopistolle jaettiin stipendirahat. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.