Omistajanvaihdokset ovat merkittävä osa työpaikkojen ja elinvoiman säilymistä

Marika Paavola ja Janne Lager ovat aloittaneet Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut Oy:n palveluksessa kevään aikana.
Marika Paavola ja Janne Lager ovat aloittaneet Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut Oy:n palveluksessa kevään aikana.
Marika Paavola ja Janne Lager ovat aloittaneet Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut Oy:n palveluksessa kevään aikana.
Marika Paavola ja Janne Lager ovat aloittaneet Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut Oy:n palveluksessa kevään aikana.
JÄRVI-POHJANMAAN Yrityspalvelu Oy työskentelee alueensa 3 200 yrityksen eteen nyt yhdeksän hengen voimin. Uusimpina kasvoina joukkoon ovat liittyneet Yrityskaupat käyntiin -hanketta vetävä Marika Paavola sekä kehittämispäällikkö Janne Lager.

JÄRVI-POHJANMAAN Yrityspalvelu Oy työskentelee alueensa 3 200 yrityksen eteen nyt yhdeksän hengen voimin. Uusimpina kasvoina joukkoon ovat liittyneet Yrityskaupat käyntiin -hanketta vetävä Marika Paavola sekä kehittämispäällikkö Janne Lager.

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.