Kortesjärven tuottajat osallistuivat ruokamarssille: Miksi se, joka tekee eniten, saa vähiten?

Kortesjärveltä lähtivät viljelijäkokoukseen Tuomas Laukkonen sylissä Kerttu Laukkonen, Risto Nevamäki ja Arla ja Aada Laukkonen. Paikalla olivat myös Jarkko Mattila ja Janne Autio traktoreillaan. Kuva: Jarkko Mattila.
Kortesjärveltä lähtivät viljelijäkokoukseen Tuomas Laukkonen sylissä Kerttu Laukkonen, Risto Nevamäki ja Arla ja Aada Laukkonen. Paikalla olivat myös Jarkko Mattila ja Janne Autio traktoreillaan. Kuva: Jarkko Mattila.
Kortesjärveltä lähtivät viljelijäkokoukseen Tuomas Laukkonen sylissä Kerttu Laukkonen, Risto Nevamäki ja Arla ja Aada Laukkonen. Paikalla olivat myös Jarkko Mattila ja Janne Autio traktoreillaan. Kuva: Jarkko Mattila.
Kortesjärveltä lähtivät viljelijäkokoukseen Tuomas Laukkonen sylissä Kerttu Laukkonen, Risto Nevamäki ja Arla ja Aada Laukkonen. Paikalla olivat myös Jarkko Mattila ja Janne Autio traktoreillaan. Kuva: Jarkko Mattila.
RUOKAMARSSI 2024 Seinäjoella 22. maaliskuuta laittoi maatilojen isännät ja emännät liikekannalle. Tapahtuma oli valtakunnallinen ”reiluutus” tuottajia kohtaan. Tapahtuma järjestettiin Kuopion torilla, Ylivieskassa ja Seinäjoella. Ruokamarssin taustalla on kasvava huoli ruokaketjun tul...

RUOKAMARSSI 2024 Seinäjoella 22. maaliskuuta laittoi maatilojen isännät ja emännät liikekannalle. Tapahtuma oli valtakunnallinen ”reiluutus” tuottajia kohtaan. Tapahtuma järjestettiin Kuopion torilla, Ylivieskassa ja Seinäjoella.

Mainos

Ruokamarssin taustalla on kasvava huoli ruokaketjun tul…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.