Keskisormi ei ole noussut pelinjohtajalle 

Kari-Kleemola-Matias-Rinta-aho
Kari-Kleemola-Matias-Rinta-aho

VIMPELIN VETO aloittaa kautensa 28. huhtikuuta Espanjan Fuengirolassa Joensuun Mailaan vastaan. Pelinjohtaja Kari Kleemola johtaa joukkonsa avaukseen ja koko kauteen levollisena, vaikka kiirettä on riittänyt. 

–Aikaa olisi saanut olla enemmän, lähdemme kauteen haastavista olosuhteista, mutta tilanne on nyt tämä. Vaikka olemme pienellä takamatkalla, saamme kaiken varmasti kuntoon töitä tekemällä. 

Kysyttäessä, millainen Veto tullaan näkemään, antaa Kleemola filosofisen vastauksen. 

–Pyörää ei voi keksiä uudelleen, eikä varsinkaan tällaisella aikataululla. Kentällä nähdään varsin tuttu Veto, vaikka asioita varmasti hieman viilataan ja jotain tehdään hieman eri tavalla. Tärkeää on kyetä reagoimaan rohkeasti eteen tuleviin tilanteisiin. Pelaajat saavat myös paljon vastuuta eri asioissa. Jos silti koen, ettei joku ratkaisu ole hyvä, se korjataan. 

Vedon tavoite alkavalta kaudelta on kulta. 

–Jos joukkueelle ehdotettaisiin muuta tavoitetta, pitäisivät he varmasti mielihäiriöisenä. Kovimmat vastustajat ovat Sotkamo, Kouvola ja Joensuu. Myös Kempele, Tampereen Manse PP ja Hyvinkään Tahko ovat vahvoja joukkueita. 

Kleemolan pelinjohtajan pesti on otettu Vimpelissä positiivisesti vastaan. Veto-piiskuri kiteyttää tunnelman ytimekkäästi. 

–Peukkua on näytetty. Vielä ei ole näkynyt keskisormea, mikäli tappioita tulee, saa sitten nähdä, mikä sormi nousee. 

Kleemola keskittyy kesän pääsääntöisesti pesäpalloon. 

–Pesäpallon ehdolla mennään, vaikka olen jonkin verran mukana työssäni Voima-asennuksella. On myös hyvä saada välillä ajatuksia pois pesäpallosta, mihin työelämä on tuo vastapainoa. 

Tomi Olli 

Sinua saattaisivat kiinnostaa nämäkin jutut

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/17/vedon-matias-rinta-aho-tasoittaa-omat-kuoppansa
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/18/noin-puolet-lakia-jukolan-talkoolaisista-on-rekrytoitu-700-vapaaehtoista-on-viela-etsinnassa
https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2024/04/17/32-vuotta-pienen-terveysaseman-laakarina-siihen-asti-taalla-ollaan-kunnes-sahkot-katkaistaan
Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.