Hyppy tuntemattomaan heitti yllättävään menestykseen

Ihmiset jonottivat Keskisellä päästäkseen juttelemaan elokuvatiimin kanssa ja saadakseen nimmareita elokuvajulisteisiin ja ostamiensa elokuvien kansiin. Kuvassa ohjaaja Toni Kurkimäki, naispääosasta Jussi-palkittu Linnea Leino ja toinen tuottajista, Pekka Pohjoispää. Mukana olivat myös toinen tuottaja Mikko Jokipii ja käsikirjoittaja-leikkaaja Tuukka Haapamäki.
Ihmiset jonottivat Keskisellä päästäkseen juttelemaan elokuvatiimin kanssa ja saadakseen nimmareita elokuvajulisteisiin ja ostamiensa elokuvien kansiin. Kuvassa ohjaaja Toni Kurkimäki, naispääosasta Jussi-palkittu Linnea Leino ja toinen tuottajista, Pekka Pohjoispää. Mukana olivat myös toinen tuottaja Mikko Jokipii ja käsikirjoittaja-leikkaaja Tuukka Haapamäki.
Ihmiset jonottivat Keskisellä päästäkseen juttelemaan elokuvatiimin kanssa ja saadakseen nimmareita elokuvajulisteisiin ja ostamiensa elokuvien kansiin. Kuvassa ohjaaja Toni Kurkimäki, naispääosasta Jussi-palkittu Linnea Leino ja toinen tuottajista, Pekka Pohjoispää. Mukana olivat myös toinen tuottaja Mikko Jokipii ja käsikirjoittaja-leikkaaja Tuukka Haapamäki.
Ihmiset jonottivat Keskisellä päästäkseen juttelemaan elokuvatiimin kanssa ja saadakseen nimmareita elokuvajulisteisiin ja ostamiensa elokuvien kansiin. Kuvassa ohjaaja Toni Kurkimäki, naispääosasta Jussi-palkittu Linnea Leino ja toinen tuottajista, Pekka Pohjoispää. Mukana olivat myös toinen tuottaja Mikko Jokipii ja käsikirjoittaja-leikkaaja Tuukka Haapamäki.
KUN vimpeliläislähtöinen Pekka Pohjoispää sekä Tuukka Haapamäki, Mikko Jokipii ja Toni Kurkimäki päättivät tehdä Lapuan patruunatehtaan räjähtämiseen pohjautuvan elokuvan, riski oli melkoinen. Budjetiltaan yli miljoonan euron elokuvaprojektiin ryhtyminen oli rohkea veto, kun puitteet...

KUN vimpeliläislähtöinen Pekka Pohjoispää sekä Tuukka Haapamäki, Mikko Jokipii ja Toni Kurkimäki päättivät tehdä Lapuan patruunatehtaan räjähtämiseen pohjautuvan elokuvan, riski oli melkoinen. Budjetiltaan yli miljoonan euron elokuvaprojektiin ryhtyminen oli rohkea veto, kun puitteet…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.