Lapua 1976 -elokuva on ollut menestys myös Kauhavan Y-Kinossa  

Lapua 1976.
Lapua 1976 on ohittanut Kauhavalla katsojamäärissä jopa Tuntemattoman sotilaan.
Lapua 1976.
Lapua 1976 on ohittanut Kauhavalla katsojamäärissä jopa Tuntemattoman sotilaan.

ESITYKSIÄ on tähän mennessä ollut 47 kertaa, joista joka viides on ollut yksityisnäytös. Ensimmäisenä lauantaina meillä oli kolme esitystä peräkkäin, kertoo Ilkka Peura Kauhavan Y-Kinosta.  

Kaiken kaikkiaan elokuvan on Y-Kinossa käynyt tähän mennessä katsomassa yli 2000 henkeä, joka on Peuran mukaan todella suuri katsojamäärä. Elokuvaa on esitetty menekin mukaan päivittäin, osa näytöksistä on ollut yksityisnäytöksiä. 

−Kahdessa ja puolessa viikossa elokuva ohitti katsojamäärissä Tuntemattoman sotilaan. Aiempi iso menestys oli Härmä-elokuva, joka kuvattiin Kauhavalla ja jossa oli mukana suuri joukko kauhavalaisia avustajia. 

Y-Kinossa katsojapaikkoja on yhteensä 76. Elokuvateatterin erikoisuus ovat sohvapaikat, joita on 60 kappaletta. Tarvittaessa teatteriin saa sopimaan kuitenkin 120 katsojaa, sillä yhdelle sohvapaikalle mahtuu useampi istuja.  

−Sohvapaikat ovat todella mukavia ja leveitä. Niissä on niin isot jalkatilat, ettei istumaan menijöitä tarvitse väistellä nousemalla ylös. Sohvapaikat ovat niin suosittuja, että katsojat odottavat mieluummin seuraavaan näytökseen kuin menevät tavalliselle istumapaikalle.  

Y-Kinoon Lapua 1976-elokuvaa on tultu katsomaan laajalta alueelta myös Järviseudulta. Peura toteaa, että tämän tapaisia menestyselokuvia tulee elokuvateatterin kohdalle ehkä kerran kymmenessä vuodessa.  

Lue lisää

Lapua 1976 -elokuvan suosio yllätti kaikki – ”Tämä ei olisi ollut mahdollista missään muualla kuin Etelä-Pohjanmaalla”  – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lapua 1976 -elokuva on vetänyt elokuvateatterien salit täyteen Vimpelissä ja Alajärvellä  – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Yrittäjien leffailta valtaa yrittäjävetoiset elokuvateatterit 4. lokakuuta – Järviseudun sanomat (jarviseudunsanomat.fi)

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA