Yrittäjien leffailta valtaa yrittäjävetoiset elokuvateatterit 4. lokakuuta

ETELÄ-POHJANMAAN Yrittäjät tarjoaa maksutta jäsenilleen aveceineen Lapua 1976 -elokuvan maakuntamme kahdeksassa yrittäjävetoisessa elokuvateatterissa keskiviikkona 4. lokakuuta 2023 kello 18 alkaen.
Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät tarjoaa jäsenilleen aveceineen Lapua 1976 -elokuvan maakuntamme kahdeksassa yrittäjävetoisessa elokuvateatterissa.

ETELÄ-POHJANMAAN Yrittäjät tarjoaa maksutta jäsenilleen aveceineen Lapua 1976 -elokuvan maakuntamme kahdeksassa yrittäjävetoisessa elokuvateatterissa keskiviikkona 4. lokakuuta 2023 kello 18 alkaen.

Yrittäjävetoiset elokuvateatterit löytyvät Alajärveltä, Alavudelta, Kauhajoelta, Kauhavalta, Kurikasta, Lapualta, Ylistarosta ja Ähtäristä.

–Lapua 1976 -elokuva on hieno osoitus eteläpohjalaisesta sinnikkyydestä, jota tuotantotiimiltä ei todellakaan ole tuossa projektissa puuttunut, joten mikä olisikaan sopivampi tapa tarjota jäsenillemme vaihtelua kiireisen yrittäjän arjen keskelle kuin antaa heille mahdollisuus lähteä muiden yrittäjien kanssa katsomaan tätä elokuvaa, toteaa Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Anne Niemi.

Yrittäjien leffailtaan voi osallistua melkein tuhat jäsenyrittäjää aveceineen eri puolilla maakuntaa.

–Kauhavalla ja Lapualla Yrittäjien leffailta on jo täynnä, mutta muilla paikkakunnilla on vielä jonkin verran tilaa. Hienoa, miten sankoin joukoin yrittäjät ovat jo tähän mennessä ilmoittautuneet mukaan. Tapahtumiemme parasta antia on, kun pääsee tapaamaan muita yrittäjiä. Myös yhteistyökumppanillemme Elisalle täytyy antaa kiitosta, että he ovat mukana mahdollistamassa Yrittäjien leffailtaa, Niemi toteaa.

Ilmoittautuminen Yrittäjien leffailtaan tapahtuu Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien verkkosivuilta löytyvän tapahtumakalenterin kautta osoitteessa epy.fi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.