Uutiset

 1. Alakoulujen maastokisat juostiin torstaina 3.5. Stadio-Nissillä.

 2. Työministeriö ohjaa TE-toimistoja erilaisilla tulostavoitteilla antaen raamit keskeisille toiminnoille ja käytettävät resurssit.

 3. 20 vuotta kukkakauppiaana

  Vimpeliläinen Kukkasalonki Kastanja on paitsi kukkakauppa ja hautaustoimisto, myös sisustus- ja lahjatavarakauppa. Se on toiminut nyt 20 vuoden ajan.

 4. Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin karaokekilpailut käytiin 3.5.2018.

 5. Perinteikäs Veteraanijuhla Lappajärvellä

  Lappajärven veteraanijärjestö, sotainvalidijärjestö sekä Lappajärven kunta järjestivät Veteraanipäivän juhlalounaan Lappajärven sotaveteraaneille Hotelli Kivitipussa 27. huhtikuuta. Paikalle kutsutuista kuudestatoista sotaveteraanista ja -invalidista seitsemän henkilöä otti osaa juhlaan.

 6. Maisema lumoaa kuvataideleiriläiset

  Lappajärven 47. kuvataideleiri kutsuu myös vasta-alkajia mukaan.

 7. Alajärvelle NouHätä!-mestaruus

  Alajärven yläkoulun joukkue on tämän vuoden NouHätä!-mestari. NouHätä!-kilpailu on kahdeksasluokkalaisille tarkoitettu pelastustaitokilpailu, jonka finaali järjestettiin tänään Kuopiossa pelastusopistolla. Finaaliin osallistui 22 joukkuetta, yksi kultakin pelastustoimen alueelta.…

 8. Suojakäsineitä valmistava evijärveläinen Jokamuovi on mukana lokakuussa pidettävässä valtakunnallisessa Kasvu Open -finaalissa, jossa etsitään Suomen kasvuhaluisinta yritystä. Finaaliin otetaan mukaan yhteensä sata yritystä. Vuonna 1960 perustettu Jokamuovi työllistää 18 henkilöä,…

 9. Kuivia risuja poltetaan biohiileksi, näytöksiä aiheesta tulossa alueellamme.

 10. Boccian EL-Järvialueen mestaruuskisat pidettiin viime lauantaina 28.huhtikuuta 2018.