Uutiset

 1. Turvallisen tapahtuman suunnittelu

  Turvallisuussuunnitelmaa vaativa tapahtuma tai tilaisuus voi olla opastus, vaellus, retki, kyläjuhla, puuhapäivä tai muu asiakkaille järjestettävä maksullinen tai maksuton tilaisuus, jonka järjestäjänä toimit.

 2. Kurvinen Pohjoismaiden neuvostoon

  Keskustan kauhavalainen kansanedustaja Antti Kurvinen on aloittanut uutena jäsenenä Pohjoismaiden neuvoston Suomen valtuuskunnassa. Kurvinen valittiin neuvostoon kesäkuussa. Hän korvaa eduskunnasta poistuneen Mikko Kärnän (kesk.).

 3. Kunnaninsinööri Tuomo Saari kommentoi Evijärven viheralueista noussutta keskustelua.

 4. Sotkamo-peliin ei jäänyt panosta

  Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueen sijoitukseksi runkosarjassa varmistui eilen toinen sija, kun Kouvola naulasi voiton itselleen. Pattijoen Urheilijat, Raahe, on vastassa sunnuntaina, kun pudotuspelit käynnistyvät.

 5. Frisbeegolfradalla voi jo heitellä

  Pukkilantien frisbeegolfkenttä on opasteita vaille valmis. Avajaiset pidetään elo-syyskuun vaihteessa.

 6. Jokamiesluokan joukkuekilpailussa, EVK-Liigassa, nähdään toista kertaa järviseutulaisväriä. Asfalttikallio Team lähtee Joensuussa 8.-9. syyskuuta järjestettävään kilpailuun pitämään hauskaa, mutta mitalinkiilto silmissä.

 7. Evijärveläiselle Heikki Valijoelle on myönnetty kotiseututyön korkein tunnustus.

 8. Ruoho ei ole vihreämpää Evijärvellä

  Viheralueiden kunto ja viihtyisyys puhuttaa kuntalaisia

 9. Luonnonmukaisia makuelämyksiä

  Alajärveläisjuurinen tamperelainen Markku Oraviita asuu osan vuodesta Saukonkylällä. Työ tullin ICT-asiantuntijana vei miehen Balkanille, josta mukaan tarttui uusi innostus lactofermentoidun eli maitohappokäytetyn ruuan valmistamiseen. Nyt eläkkeellä hänellä on aikaa säilöä kesän satoa monin erilaisin variaatioin. Terveellisiä herkkuja päätyy myös sukulaisten ja ystävien lautasille.

 10. Suntio vaihtuu seurakuntamestariin

  Vimpelin seurakunnassa 19 vuotta suntiona toiminut Markku Harinen jää eläkkeelle syyskuun alussa. Hänen työssään jatkaa Liisa Hauta-aho, jonka virkanimikkeeksi tulee seurakuntamestari.