Uutiset

 1. Tulipalo Lappajärvellä

  Hälytys keskisuuresta tulipalosta 14.12.2018 klo 04:34.

 2. Kunta kannattaa kuntosalihanketta

  Evijärven kunnanhallitus päätti maanantaina ehdottaa valtuustolle, että kunta osallistuu Klubi 97 -kuntosalin — eli nykyisin Evijärven kuntoilukeskuksen — hankkeeseen rakentaa suuremmat tilat.

 3. Kuvataidepsykoterapian hyödyistä persoonallisuushäiriöiden hoidossa alettiin puhua viime vuosisadan puolivälissä.

 4. Kortesjärven oma musiikkifestivaali Sivuluisurock jyrähtää käyntiin 31. elokuuta.

 5. Jalometallimuotoilija Annukka Raatikainen ja artenomi Niina Hallila saivat Alajärven kaupungin itsenäisyyspäiväjuhlassa kaupungin kulttuuripalkinnon, kunniakirjat, kukat ja rahamuistamiset, suunnittelemastaan ja valmistamastaan Pikkulotta-korusta.

 6. KUNTIEN valtionosuudet laskevat arvion mukaan ensi vuoden aikana keskimäärin prosentin. Soinin osalta pudotus on kuitenkin tuntuva, 532 975 euroa. –Se on meidän kokoiselle kunnalle ihan mahdoton yhtälö, mutta hyvin me on saatu talousarvio kasaan, kertoi kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha-Pekka Keisala.

 7. Vimpelin seurakunnan lapsityön kerhojen tulevaisuudesta on ollut huolta seurakuntalaisten keskuudessa. Lapsityöntekijä on eläköitymässä ja kerhojen tiloja kaavaillaan kirkkoherranviraston käyttöön.

 8. VIMPELIN Sotaveteraanien ja Sotainvalidien joulujuhla seurakuntatalolla on vuosikymmeniä kestänyt perinne, jota pidetään yllä niin kauan kun sotiin osallistunut ikäpolvi pystyy siihen osallistumaan. Juhlaa vietettiin 5. joulukuuta.

 9. Metsän antimia alajärveläisittäin

  VALOKUVAAJA Antti Hintsan Kotini on metsä -projektin alajärveläinen osuus on nähtävillä kirjaston lukusalissa 3. tammikuuta saakka. Näyttely esittelee kymmenen alajärveläisen suhdetta metsään kuvin ja tarinoin.

 10. Kartingin MM-kisat Kauhavalle

  Kartingin maailmanmestaruus tullaan ratkomaan Kauhavan Alahärmässä PowerParkin radalla 5.-8. syyskuuta 2019.