Uutiset

 1. Pohjanmaan poliisi pyytää havaintoja varastetusta pakettiautosta.

 2. Ähtävänjoen raakut saattavat pelastua

  Tutkijat ovat onnistuneet palauttamaan uhanalaisten jokihelmisimpukoiden lisääntymiskyvyn.

 3. Järvi-Pohjanmaan lastenneuvolassa Alajärven ja Vimpelin toimipisteessä otetaan käyttöön viikon 44 aikana mahdollisuus sähköiseen ajanvaraukseen lasten ikäkausitarkastuksissa.

 4. Pohjanmaan Syöpäyhdistyksen syöpäpotilaspäivä kokosi lauantaina Alajärvi-saliin noin 300 yhdistyksen jäsentä laajalta alueelta Vaasasta Ähtäriin sekä Keski-Pohjanmaan puolelta. Vuosittain vietettävä potilaspäivä järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa Alajärvellä. Samalla juhlittiin Alajärven osaston 25 toimintavuotta.

 5. Vimpelissä, Sääksjärven työväentalolla tapahtuu vuosikymmenten jälkeen. Koulun ja kaupan loppuminen eivät lannistaneet kyläläisiä, vaan työväentalon kunnostaminen talkoilla on osoitus pienen kylän elämänhalusta.

 6. Attendo aloittaa Lintukodissa ehkä jo 2019

  LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus päätti maanantaina, että kunnan ja Attendo Oy:n väliseen sopimukseen aletaan neuvotella muutoksia. Lisäksi selvitetään, mihin kunta voisi tulevaisuudessa käyttää terveyskeskuksen tiloja. Sopimusmuutosta tarvitaan, jotta Attendo voisi käynnistää…

 7. Avoin kerho on edelleen henkireikä

  Kolme vuosikymmentä sitten toimintansa aloittanut avoin kerho on säilyttänyt suosionsa. Muutamat niistä, jotka olivat paikalla ihan ensimmäisissä kerhoissa, ovat toiminnassa mukana edelleen.

 8. Vimpeli-Seura toimii aktiivisesti

  Vimpeli-Seuran perinteet ovat pitkät, viime vuonna sen toiminnassa tuli 70 vuotta täyteen. Se on paitsi paikkakunnan kulttuurin säilyttäjä, myös aktiivinen toimija.

 9. Evijärven alakoulun liikuntasalissa pyörii talven aikana yleisiä liikuntavuoroja eri ikäisille.

 10. Evijärvellä sijaitsevan Kerttuanjärven rannanomistajien mielipiteitä järven vedenkorkeudesta ja tilasta kartoitettiin kesän aikana.