Uutiset

 1. JPK:sta eväitä kohti ammattilaisuraa

  STRATEGIANSA hionut JPK suuntaa seuraavaan kiekkokauteen selkein tavoittein. Mottona on kiekkoa koko perheelle, ilon kautta innostukseen ja intohimoon, kertoi valmennuspäällikkö Jussi Virtanen. Sekä harraste- että kilpakiekkoilua viedään eteenpäin niin, että lajin parissa olevilla olisi mahdollisuus päästä omaan parhaaseensa. Täsmäaseeksi tähän on kehitetty Marko Kantasen johtama Tehoryhmä, jossa kiekkoilijoilla D-ikäluokasta lähtien on mahdollisuus kehittää taitojaan kohti ammattimaista urheilua.

 2. Petra Olli huomenna EM-molskille

  Torstai on Lappajärven Veikkoja edustavan Petra Ollin ensimmäinen kisapäivä painin EM-kilpailuissa Romanian Bukarestissa.

 3. Porukalla käsitöitä ja soppaa

  SUNNUNTAINA lappajärveläisessä Kahvila Pikkupullassa oli tarjolla kanakeittoa ja ryhmähenkeä. Siellä kokoontui Länsirannan kädentaitopiiri. Kyseessä ei ole esimerkiksi minkään kansalaisopiston järjestämä toiminta, vaan osallistujien itsensä organisoima yhdessäolo. Koolle…

 4. Miesten ilta

  Seurakunnan järjestämän miesten illan aiheena oli ”suoraselkäinen mies”. Evijärveläissyntyinen pesäpalloilija Mikko Rantalahti kertoi ajatuksiaan siitä, mitä suoraselkäisyys on.

 5. Taidetila Tiira on päällystetty lattiasta kattoon Särkikylän koululaisten kuvataiteella ja käsitöillä. 24. huhtikuuta asti esillä olevaa näyttelyä voi käydä katsomassa vaikka äänestämässä käydessään.

 6. Kauhavan vastaanottokeskuksen johtajana aiemmin työskennellyt Y-Kinon Ilkka Peura itse ei kuitenkaan usko, että elokuva antaisi megafonia käteen fasistisen retoriikan levittäjille.

 7. Postia jääkäreiltä

  Vapaussodan perinneyhdistyksen puheenjohtaja Tapani Tikkala on harrastanut militariakeräilyä 40 vuoden ajan, ja hän on koostanut kokoelmastaan eriaiheisia luentoja. Kortesjärvellä hän aloitti jääkäriliikkeen syntyyn johtaneista tapahtumista ja jatkoi sisällissodan jälkeiseen aikaan.

 8. "Helpompi on valita teksti näyttelijöiden mukaan kuin löytää näyttelijät tekstin mukaan", Teemu Kauris naurahtaa.

 9. Pohjanmaan poliisi tutkii epäselvää kuolemantapausta, joka tuli ilmi tiistai aamupäivällä Kauhavalla.

 10. Paalutus kasvattaa kylätalon kustannuksia

  Alajärven kaupunginhallitus käsitteli eilen Luoma-ahon kylätalon kuntarahoitusosuutta.