Uutiset

 1. Vimpelin kuntoutus- ja intervalli -yksikkö siirtyy kuukauden sisällä entisiin Järviseudun sairaalan tiloihin nykyisen tilan remontoinnin tieltä.

 2. Liikenneviraston arvion mukaan juhannuksen menoliikenne on vilkkaimmillaan torstaina 21.6. kello 11–20 välillä

 3. Kesä-heinäkuun vaihteessa Joensuussa pelattavan Itä-Länsi -ottelun joukkueissa nähdään runsaasti Järviseudulla pelaavia tai täältä lähteneitä.

 4. Yritysten omistajanvaihdosten onnistuminen on merkittävä yhteiskunnallinen haaste. Kysymys on yrittäjien menestyksestä ja kansantalouden kasvusta.

 5. Lappajärvellä avattiin omatoimikirjasto

  Torstaina otettiin käyttöön Lappajärven omatoimikirjasto. Tunnistautuminen tehdään kirjastokortilla ja nelinumeroisella tunnusluvulla. Lue lisää Järviseudun Sanomista 25/2018.

 6. Juttua päivitetty 19.6. kello 19.22: Kyyjärven hallitus päätti tänään yksimielisesti, että kunnanjohtajaksi valitaan Pelkonen. Kultalahti on varasijalla, jos Pelkonen ei ota virkaa vastaan.

 7. Kunnat maksavat valtiolle puolet yli 300 päivää ja 70 prosenttia yli 1 000 päivää työttöminä olleiden päivärahasta. Tätä kutsutaan kunnan osarahoittamaksi työmarkkinatueksi.

 8. Murtovarkaita liikkeellä

  Pohjanmaan poliisi tiedottaa murtovarkaista Etelä-Pohjanmaalla.

 9. Rakennuspalo Kauhavalla

  Vaasan hätäkeskus tiedottaa, että Kauhavan Passinkujalla tai Etelärannantiellä paloi tänään puolen päivän jälkeen rakennus.

 10. Lappajärvellä maastopalo

  Hälytys keskisuuresta maastopalosta tuli 18:10:02.