Uutiset

 1. Evijärven yrittäjien vuotuinen joulunavaus järjestettiin perjantai-iltana keskustassa.

 2. Vuotuinen Kortesjärven MLL:n perhepäivä järjestettiin lauantaina liikuntatalolla.

 3. Me kaikki pyrimme kaikessa tekemisessämme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Vaikka tavoite on näin ylevä, rehellisyyden nimissä on sanottava, että vain harva meistä pystyy siihen. Huiput harjoittelevat huomattavasti enemmän ja uhraavat menestyksensä eteen kaiken muun. Miksi siis meidän, tavallisten ihmisten, pitäisi venyä samaan? Tai ehkä oikeammin: miksi siitä, että tälle tasolle ei pysty venymään, pitää tuntea huonoa omatuntoa?

 4. Nyt on koripalloilun aika

  Koripalloilija Miina Lapila muutti syyskuuna alussa Vimpeliin Lappeenrannasta, jossa pelasi Catzien riveissä kolme kautta. Hän haluaa nyt satsata koripalloon ja kehittää itseään pelaajana, mihin on Vedon riveissä hyvät mahdollisuudet.

 5. Jere Övermark suorassa lähetyksessä

  YLIHUOMENNA lappajärveläinen Jere Övermark jännittää Nelonen-televisiokanavan suorassa lähetyksessä, pääseekö hän jatkoon Idols-laulukilpailussa. Viime viikolla Övermark selviytyi yleisöäänestyksessä kuuden parhaan joukkoon. Siitä alkoi uusi äänestys. –Äänestää voi…

 6. Henna Ahola hankki lisäoppia sopimuksella

  JALKATERIEN iho kaipaa rasvaa. –Rasvaaminen ehkäisee kovettumia ja halkeamia. Sitä varten löytyy erikseen jalkarasvoja, mutta mikä tahansa rasva on parempi kuin ei mitään, muistuttaa Henna Ahola. Jos jalkoihin laittaa perusvoidetta, sen olisi hyvä sisältää rasvaa ainakin 60…

 7. Lappajärven siirtyessä vuoden vaihteessa Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta Järvi-Pohjanmaan perusturvaan siirtyy mukana 40 työpaikkaa ja kahdeksan uutta perustetaan.

 8. Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunta totesi kokouksessaan 6. marraskuuta, että syyskuun toteutuman perusteella sosiaalipalveluissa joudutaan anomaan talousarviomäärärahoja lisää 1 000 000 euroa.

 9. Taiteilija Ritva Lindbergin Kesän ja syksyn värit -taideteos kiertää Järviseudun kirjastoja Vimpelistä alkaen. Siellä osallistavaa taidetta edustava installaatio on esillä marraskuun ajan.

 10. Tuulimylly odottelee talven tuloa

  Kunta jakoi syksyllä 16 000 euroa kylien kehittämisrahaa erilaisiin hankkeisiin. Haapajärvenkylän kyläyhdistys on saanut 1 500 euroa tuulimyllyn korjaukseen ja siirtoon.