Uutiset

 1. Järviseudun Sanomien jakelussa ongelmia

  Posti ei ole noutanut lehtiä painosta, joten jakelu viivästyy.

 2. Evijärven kuntoilukeskus ry sai avilta 147 000 euroa, kun se oli hakenut 195 000 euroa. Aimo Sironsen mielestä toivottua pienempi avustus ei estä uuden kuntoilukeskus rakentamista. Seuraavaksi istutaan alas ja mietitään, mistä puuttuvat 48 000 euroa saadaan.

 3. Kenttämestari vaihtuu

  Järviseudun Golfissa vaihtuu vastuu kentänhoidosta. Tapani Perälä jää eläkkeelle 29 kenttämestarivuoden jälkeen. Hänen seuraajansa on Elina Hernesniemi.

 4. Järjestöt rikastuttavat elämää

  VIITISENKYMMENTÄ eri järjestöä ja yhdistystä oli paikalla Palotorilla maanantai-illan Järjestömarkkinoilla, kun Järjestötalon markkinakierros käynnistyi Alajärveltä. Torilla oli kuhinaa, kun ihmiset tutustuivat paikallisiin sekä valtakunnallisiin toimijoihin.

 5. Leppilampi konsertoi Lappajärvellä

  Pitkän linjan gospel-muusikko Jukka Leppilampi esiintyy Lappajärven kirkossa tänään tiistaina kello 19 alkaen.

 6. Hälytys keskisuuresta rakennuspalosta 6.5.2019 klo 23:29.

 7. SPR:N ja Vedon sunnuntainen vierailu Väinö ja Venla -kodissa avasi tällä viikolla vietettävän Punaisen Ristin viikon Vimpelin SPR:n osalta, totesi SPR:n valtakunnallisen Kohdataan kylillä ja keskuksissa -hankkeen Länsi-Suomen piirin vastaava Eija Niemistö.

 8. SEIJA ja Tapio Luoman säätiö on perustettu vuonna 1999. Sen kotipaikka on Veteli, toimiala tutkimusta ja kulttuuria palvelevat järjestöt, ja tukikohde Järviseudun sekä Perhonjokilaakson elinkeinoelämän kehittäminen sekä kulttuuriperinnön säilyttäminen. Apurahoja on jaettu kolmen vuoden välein, nyt seitsemättä kertaa.

 9. Vimpelissä palkittiin Osuuspankkien kuvataidekilpailun paikallisraadin valitsemat parhaat työt.

 10. Tuttu kyläkisa kannusti lenkille

  SUNNUNTAINA Sääksjärven ympärijuoksulla käynnistyneet JS-juoksentelut saatiin pienoisesta takatalvesta huolimatta hyvin alkuun: lumi ehti sulaa tieltä suurimmaksi osaksi. Reitillä näkyi runsaasti liikkujia myös ilman numerolappuja.