Uutiset

 1. Mainos

  Järviseudun Sanomat luetaan tarkkaan ja se koetaan tärkeäksi. Viime vuosina on panostettu verkkosivujen kehittämiseen ja sosiaaliseen mediaan.

 2. Kaksineuvoinen aloitti vuoden alusta tarjoamaan ilmaisen ehkäisyn alle 25-vuotiaille evijärveläisille ja kauhavalaisille.

 3. Työllistämispalkkio voidaan myöntää myös viime vuonna 1.9.2018 jälkeen myönnettyihin palkkatukijaksoihin, jos työsopimus muutetaan määräaikaisesta toistaiseksi voimassa olevaksi.

 4. Evijärvelle kunniamaininta OAJ:n kisassa

  Evijärven lukion Potkua kemian opintoihin -kokonaisuus voitti OAJ:n järjestämässä Vuoden Opetus -kisassa yleisöäänestyksen ja sai Educa-messuilla kunniamaininnan.

 5. "Katsoo sitä miltä puolelta tahansa, se sopii maisemaan erittäin hyvin", luonnehtii Evijärvi-seuran Ilmari Sulkakoski uittomieskämpän pihapiiriin syksyllä valmistunutta saunaa.

 6. Viimeisen viikon lumisateiden myötä on kaikkialla Suomessa saatu kaivaa lumikolat ja -lapiot esiin. Pakkasessa tehdyt raskaat lumityöt voivat kuormittaa äkillisesti sydäntä ja johtaa sydänsairailla sydänkohtaukseen. Varsinkin kovilla pakkasilla iäkkäämpien miesten on syytä tehdä lumitöitä varoen.

 7. Pakkasen kiristyessä jäät alkavat hiljalleen kantaa kalastajaa Etelä-Suomessa saakka ja talvisen pyydyskalastuksen ystävät pääsevät mielipuuhaansa. Kalatalouden Keskusliitto haluaa muistuttaa voimassa olevista kalanpyydysten merkintätavoista ja tarvittavista kalastusluvista.

 8. Lappajärvi-seura omistaa nyt kotiseutumuseon

  PARIKYMMENTÄ vuotta toiminut Lappajärven kotiseutumuseosäätiö on purettu. –Museosäätiö haki itse purkamista patentti- ja rekisterihallitukselta, joka antoi päätöksensä joulukuussa. Säädekirjan mukaisesti omaisuus siirtyi Lappajärvi-seuralle, kertoo säätiön hallituksen…

 9. Unto Pessinen ja Erkki Niemelä jatkavat

  MARRASKUUSSA Lappajärven seurakunnan jäsenet valitsivat 15 kirkkovaltuutettua vuosille 2019–2022. Uusi kirkkovaltuusto kokoontui sunnuntaina ensimmäisen kerran ja päätti henkilövalinnoista vuosille 2019 ja 2020. Kirkkovaltuuston puheenjohtajana jatkaa Unto Pessinen. Hän on ollut…

 10. Jokaisella suomalaisella on oikeus olla elinluovuttaja ja pelastaa kuuden ihmisen henki. Elinsiirto pelastaa satoja ihmishenkiä. Siirrettävistä elimistä on jatkuva pula.