Uutiset

 1. JPK aloittaa puolivälierät tänään

  JÄÄKIEKON III divisioonan puolivälierät käynnistyvät tänään. JPK aloittaa urakkansa MUIK Hockey II:a vastaan kello 19 Uusikaarlepyyn jäähallissa.

 2. Aina lapsena kuvittelin, että sunnuntai-iltapäivisin ilmatila on täynnä esi-isien henkiä. Meille oli aina kerrottu, kuka oli mennyt Amerikkaan, kuka tuomittu Siperiaan miehen taposta, kuka hirttänyt itsensä… Kaikki asiat tiedettiin monen sukupolven taakse, ja vieläkin, kun menen Alahärmään, tiedän, että on helppo olla, kun kaikki asiat tiedetään, kertoo Heleena Lönnroth Genius Loci – Paikan henki -näyttelynsä taustoista.

 3. Kaupungin johdossa on mietitty pitkään toimia pitkäaikaistyöttömyydestä koituvien ongelmien vähentämiseksi. Kaupungin kannalta tuntuvimpia niistä on kunnan osarahoittama työmarkkinatuki, jota kunta on viime vuosina maksanut Kelalle noin 430 000 euroa. Nyt työllisyyden hoitoon on tartuttu uusin ideoin ja työrukkasin. Viime viikon maanantaina aloitti kaupungin työllisyyskoordinaattorina Anna Nieminen.

 4. Alajärven toimintakeskuksen viime vuoden puolella alkanut kirppiskahvila-toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin, kertoo vastaava ohjaaja Merja Paananen. –Ihmiset ovat kivasti lahjoittaneet myyntiin hyvää tavaraa ja väkeä käy.

 5. Vistbacka ehdolle eduskuntaan

  Valtiopäiväneuvos Raimo Vistbacka (sin.) lähtee mukaan vaalikamppailuun.

 6. SC Alajärvi ei päässyt tällä kaudella tavoitteeseensa, joka oli nousu salibandyn II divisioonaan.

 7. Perjantaina päättyi hakuaika Lappajärven kunnanjohtajan virkaan. Määräaikaan mennessä hakemuksia tuli yhdeksän. Kunnanjohtajan virkaa ovat hakeneet Maria Ahvenniemi (Lappajärvi), Sami Alasara (Sipoo), Tuomas Koivuniemi (Kauhajoki), Sari Kujala (Lappajärvi), Terhi Kultalahti (Evijärvi),…

 8. Vapautuva Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtorin virka kiinnosti yhdeksää hakijaa.

 9. Viime vuonna Kirppisrallissa oli mukana 74 myyntipaikkaa ja tänä vuonna listoille pääsee sata kohdetta.

 10. Tangoseniori-laulukilpailu viettää 10-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi laulukilpailussa on 45+-sarjan lisäksi myös sarja 65+.