Uusi S-market Lappajärvi avattiin

Lappajärven uusi S-market avattiin tänään osoitteessa Kärnäntie 6.

Osuuskauppa KPO avasi tänään perjantaina uuden S-marketin ja ABC-polttoainepisteen Lappajärvelle.

Uusi S-market sijaitsee kunnan keskustassa osoitteessa Kärnäntie 6. Markettia olivat avaamassa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop ja kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemi.

–Uusi myymälä turvaa nykyaikaiset ja kehittyvät kauppapalvelut Lappajärvellä pitkälle tulevaisuuteen. Päivittäistavara valikoimat monipuolistuivat ja asiointi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi, toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola lehdistötiedotteessa.

Tiedotteessa mainitaan, että myyntialaa uudessa myymälässä on reilut 1 000 neliötä, ja se tarjoaa asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman päivittäis- ja käyttötavaraa. Kaksi itsepalvelukassaa nopeuttavat ja helpottavat erityisesti pienten ostosten tekemistä.

Myymälän tarjontaa täydentävät ABC-polttoainepiste, nosto-automaatti ja samaan kiinteistöön muuttanut Alko.

Tiedotteen mukaan uuden S-marketin keskeinen sijainti ja avara parkkialue leveine pysäköintipaikkoineen helpottavat asiointia merkittävästi entisestä.

S-market lämpenee kaukolämmöllä ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Lisäksi rakennuksen katolle asennettujen paneelien avulla tullaan hyödyntämään aurinkoenergiaa täydentävänä energianlähteenä. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla. Kiinteistö ja piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla led-valaistuksella.

Jaa juttu: