Lappajärven kunnanhallitus hyväksyi Geoparkin palvelusopimuksen osaltaan 

Kunnanhallitus päätti suhtautua myönteisesti 4H-yrittäjyyteen ja hyväksyi sopimuksen tukisetelistä uusille 4H-yrittäjille.
Kunnanhallitus hyväksyi sopimuksen tukisetelistä uusille 4H-yrittäjille.
Kunnanhallitus päätti suhtautua myönteisesti 4H-yrittäjyyteen ja hyväksyi sopimuksen tukisetelistä uusille 4H-yrittäjille.
Kunnanhallitus hyväksyi sopimuksen tukisetelistä uusille 4H-yrittäjille.

LAPPAJÄRVEN kunnanhallitus hyväksyi Geoparkin palvelusopimuksen kokouksessaan 6. toukokuuta. Kraatterijärvi Geopark UNESCO Global Geopark -kohteen hallinnoinnista on valmisteltu palvelusopimus, jonka osapuolina ovat Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (hallinnoija), Kraatterijärvi Geopark ry sekä Alajärven kaupunki, Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat. Sopimuksella määritetään Kraatterijärvi Geopark UNESCO Global Geoparkin hallintopalveluiden sisällöstä, osapuolten rooleista, vastuista sekä velvoitteista. Kunnanhallitus hyväksyi omalta osaltaan sopimuksen, sekä liitteen maksuosuuksista edellyttäen, että muutkin sopimuksen osapuolet hyväksyvät sopimuksen liitteineen, ja esitti sen edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.  

KUNNANHALLITUS merkitsi tiedokseen Visit Artic Coast -sopimuksen. Visit Arctic Coast on Lappajärven kunnan ja Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n välinen yhteistyösopimus, jossa Lappajärven kunta saa sopimuksen sisältöön perustuvaa kansainvälisen matkailun kehittämisen asiantuntijaohjausta. Yhteistyösopimuksella pyritään myös terävöittämään Lappajärven kunnan kuntastrategian matkailun osuutta paremmin.  

TUKISETELI uusille 4H-yrittäjille hyväksyttiin. Lappajärven 4H-yhdistys ry oli tehnyt esityksen Lappajärven kunnalle, että se tekisi sopimuksen tukisetelin myöntämisestä uusille 4H-yrittäjille. Sopimuksen mukaan Lappajärven kunta tukee uusia 4H-yrittäjiä 250 euron suuruisella tukisetelillä, jonka 4H-yhdistys maksaa nuorelle ja 4H-yhdistys laskuttaa siitä kuntaa. Kunnanhallitus päätti suhtautua myönteisesti 4H-yrittäjyyteen ja hyväksyi sopimuksen tukisetelistä uusille 4H-yrittäjille. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.