Alajärven Sähkön 80-vuotisjuhlavuoden asiakastapahtumat tarjoavat tekemistä koko perheelle

Toimitusjohtaja Esa Ala-Honkola, Alajärven Sähkö. Kuva: Alajärven Sähkö Oy
Toimitusjohtaja Esa Ala-Honkola, Alajärven Sähkö. Kuva: Alajärven Sähkö Oy
Toimitusjohtaja Esa Ala-Honkola, Alajärven Sähkö. Kuva: Alajärven Sähkö Oy
Toimitusjohtaja Esa Ala-Honkola, Alajärven Sähkö. Kuva: Alajärven Sähkö Oy

80 vuotta sitten perustettu Alajärven Sähkö juhlii juhlavuottaan yhdessä asiakkaiden kanssa. Kevään tapahtumapäivät ovat perjantai 17. toukokuuta ja lauantai 25. toukokuuta.

Kun aloimme miettiä juhlavuotta, totesimme heti, että haluamme viettää juhlia yhdessä asiakkaidemme kanssa, Alajärven Sähkön toimitusjohtaja Esa Ala-Honkola kertoo. 

Alajärven Ankkurit ja Pattijoen Urheilijat ottavat mittaa toisistaan Kitrolla Superpesiksen miesten ottelussa perjantaina 17. toukokuuta kello 18. Alajärven Sähkö tarjoaa pesispeliin ilmaisen sisäänpääsyn ja väliaikaohjelmaa.

Liikuntaa ja ohjelmaa koko päiväksi

Juhlavuoden päätapahtuma järjestetään tapahtumapäivän muodossa lauantaina 25. toukokuuta eri pisteillä Alajärven keskustan alueella. Tarjolla on erilaisia tapahtumia kulttuurista urheiluun ja Alajärven Sähkön kalustonäyttelyyn. Jokainen voi oman mielenkiintonsa mukaisesti koota kokonaisuuden päivän annista.

–Alajärven Sähkön henkilökunta toivoo runsasta osallistumista juhlavuoden tapahtumiin. Kaikki tapahtumapäivän ohjelmamme ovat kokonaisuudessaan ilmaisia, toteaa Ala-Honkola.

–Tapahtumapäivän aikana asiakkaillamme on mahdollisuus käydä elokuvissa, vierailla Nelimarkka-museossa tai osallistua liikunnallisiin tapahtumiimme. Padel-halli mahdollistaa pelit, uimahallista löytyy muun muassa vesijumppaa ja uintitekniikan opastusta, kuntosalilla voi voimailla sekä lapsille on temppurataa tarjolla. Keilailua on tarjolla keilahallilla ja pallohallilla on erilaisia liikunnallisia toimipisteitä. Tapahtumapaikat ovat asiakkaidemme käytettävissä ohjelman mukaisesti iltapäivän ajan. Alajärven Sähkön kalustonäyttely on avoinna monitoimihallin pihassa. Hernekeittoa on tarjolla soppatykillisen verran monitoimihallilla ja pallohallilla paistetaan makkaraa. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti sisätiloissa, joten aktiviteetteihin voi osallistua säästä riippumatta.

–Tapahtumapäivän päättää illalla Monitoimihallilla Teatteri Eurooppa Neljä esityksellään Royal Revyy. Väliaikakahvituksen jälkeen ohjelma jatkuu musiikkiesityksellä. Tapahtuman tarkempi ohjelma ja ohjeistus julkaistaan toukokuussa muun muassa verkkosivuillamme.

Panostusta sähköiseen asiakaspolkuun

ALAJÄRVEN SÄHKÖ saa myös uudet verkkosivut.

–Juhlavuoden yhteydessä päätimme uudistaa yrityksen verkkosivut ja muokata julkista ilmettämme. Viime syksynä toteutetussa asiakastyytyväisyystutkimuksessa erityisiksi kehityskohteiksi nousivat verkkosivut ja asiakkaiden sähköinen asiointipolku.

–Päätimme ottaa asiakaspalautteen tosissaan ja lähdimme uudistamaan verkkosivuja. Nyt projekti on loppusuoralla ja päivitetyt sivut saadaan näkyville toukokuun alkupuolella. Teimme samassa yhteydessä pientä hienosäätöä myös yrityksen visuaaliseen ilmeeseen. Juhlavuoden tapahtumapäivien viime hetken tiedotusta hoidetaan verkkosivujen kautta.

Alajärven Sähkö Oy on yksityinen, vuonna 1944 perustettu sähköyhtiö, jonka omistaa noin 1 200 osakkeenomistajaa. Vuonna 2023 yhtiön liikevaihto oli noin 11,8 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee 14 henkilöä.

Lue myös nämä jutut

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.