Markki Oy:n uusi halli on malliesimerkki hyvästä yhteistyöstä 

Hannu Ristaniemi toivotti väen tervetulleeksi Markki Oy:n uuden hallin avajaisissa.
Hannu Ristaniemi toivotti väen tervetulleeksi Markki Oy:n uuden hallin avajaisissa.
Hannu Ristaniemi toivotti väen tervetulleeksi Markki Oy:n uuden hallin avajaisissa.
Hannu Ristaniemi toivotti väen tervetulleeksi Markki Oy:n uuden hallin avajaisissa.
MARKKI OY:N uuden hallin harjakaisia vietettiin Kortesjärven Ollinkankaalla 6. toukokuuta. Väkeä paikalle oli saapunut runsaasti. Toimitusjohtaja Marko Mäkipernaa esitteli tilaisuuden aluksi uutta hallia ja kertoi sen tulevista toiminnoista. Tilaisuuden avasi ja juonsi Kauhavan Yrityskiinteist...

MARKKI OY:N uuden hallin harjakaisia vietettiin Kortesjärven Ollinkankaalla 6. toukokuuta. Väkeä paikalle oli saapunut runsaasti. Toimitusjohtaja Marko Mäkipernaa esitteli tilaisuuden aluksi uutta hallia ja kertoi sen tulevista toiminnoista. Tilaisuuden avasi ja juonsi Kauhavan Yrityskiinteist…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.