Lehtimäen uusi S-market avautunee vuoden sisällä

Lehtimäen uuden S-marketin rakentaminen käynnistyy viimein. Arkistokuva.
Lehtimäen uuden S-marketin rakentaminen käynnistyy viimein. Arkistokuva.
Lehtimäen uuden S-marketin rakentaminen käynnistyy viimein. Arkistokuva.
Lehtimäen uuden S-marketin rakentaminen käynnistyy viimein. Arkistokuva.

Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa, Eepee, on ostanut Lehtimäen ja Töysän kauppakiinteistöt omikseen ja aloittaa Lehtimäelle uuden S-marketin suunnittelun.

-Uuden S-marketin suunnittelu Lehtimäelle on jo käynnistynyt ja tulee valmistumaan nopeasti. Tämän jälkeen seuraa normaali lupaprosessi ja rakentaminen. Oletamme uuden kaupan avautuvan vuoden sisällä. Pitkittynyt valmisteluvaihe on johtunut useammasta vaihtoehtoisesta toteutusmallista. Päädyimme lopulta ratkaisuun, joka on paras mahdollinen. Lehtimäelle tulee nyt uusi hieno kauppa ja sen pihalle sekä ABC-polttonesteet että sähkölatauksen sisältävä liikenne-energian jakelu. Nykyinen heikossa kunnossa oleva myymälä puretaan heti uuden myymälän valmistuttua viereen, kertoo Eepeen toimitusjohtaja Henrik Karvonen.

Uusi S-market Lehtimäki on energia- ja ympäristötehokas nykyaikainen ruokakauppa, jossa ostamisen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Hiilidioksidi-kylmälaitos, ovelliset kylmäkalusteet, lämmön talteenotto ja ledivalaistus ovat esimerkkejä ympäristöystävällisistä ratkaisuista. Uuden myymälän katolle asennetaan myös aurinkopaneelit.

-Uusissa moderneissa tiloissa pystymme paremmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin myös valikoiman puolesta. Nykyinen henkilökunta jatkaa uudessa marketissa. Pyrimme siihen, että nykyinen kauppa jatkaa siihen saakka, kunnes uusi avautuu viereen, toteaa toimialajohtaja Iina Kalliorinne.

Nykyinen S-market Lehtimäki ostettiin Lehtimäen Kauppapaikka Kiinteistö Oy:ltä ja Sale Töysä ostettiin Ksentos Oy:ltä.

Aiheesta meillä aiemmin kirjoitettua

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.