Talo poltettiin Lappajärvellä perjantaina

DSC_1240

Talo oli ilmiliekissä Lappajärvellä perjantai-iltana puoli seitsemän aikaan. Talo, joka sijaitsee Hyytisentien ja Maneesintien risteyksessä vastapäätä koulua poltettiin hallitusti Lappajärven palokuntalaisten toimesta. Kyseessä oli hirsirakenteinen vanha talo, joka tuolloin 19:32 paloi jo ilmiliekeissä. Palavasta talosta nousi kipinäsuihku korkealle ilmaan, palavien hirsien paukkeen kera. Palokunta oli vetänyt letkut valmiiksi jälkisammutusta varten.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.