Pienten paikkakuntien apteekit ovat haasteiden edessä 

Lappajärven apteekkari Sisko Ojanperä.
Lappajärven apteekkari Sisko Ojanperä muistuttaa, että asiakkailla on aina oikeus itse päättää mistä apteekista lääkkeet tulevat, koska he maksavat itse lääkkeensä. Hoitokodin asukkaan tai hänen omaisensa tarvitsee siis vain kertoa hoitokodille, että haluavat lääkkeensä paikallisesta apteekista. Hoitokodin tarjoamaa sopimusta lääkejakelusta johonkin toiseen apteekkiin ei siis tarvitse hyväksyä.
SUOMESSA on kattava maanlaajuinen apteekkiverkosto, yli 800 toimipistettä. Se takaa yhdenvertaiset apteekkipalvelut ja lääkkeiden hyvän saatavuuden koko maassa. Apteekkien toimintaympäristö on kuitenkin muuttunut ja uudistuksia apteekkijärjestelmään tarvitaan.   Kortesjärven,...

SUOMESSA on kattava maanlaajuinen apteekkiverkosto, yli 800 toimipistettä. Se takaa yhdenvertaiset apteekkipalvelut ja lääkkeiden hyvän saatavuuden koko maassa. Apteekkien toimintaympäristö on kuitenkin muuttunut ja uudistuksia apteekkijärjestelmään tarvitaan.  

Kortesjärven,…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.