Kortesjärvellä joogataan juhannukseen asti 

Joogaopettaja Heidi Mehtonen.
Heidi Mehtonen näyttää, kuinka voi helposti rauhoittua ja laskea sykettä. Käsien ristiin vienti rintakehän päälle voi myös auttaa nukahtamaan paremmin.
KORTESJÄRVEN Nuorisoseuran salista purkautuu joogatunnin jälkeen naisia kasvoillaan rauhallinen hymy. Järvilakeuden kansalaisopiston järjestämälle joogakurssille tarjoaa Nuorisoseura hyvät puitteet ja harrastajakuntakin löytää lajin äärelle vuodesta toiseen. Joogan maailmanlaajuinen suo...

KORTESJÄRVEN Nuorisoseuran salista purkautuu joogatunnin jälkeen naisia kasvoillaan rauhallinen hymy. Järvilakeuden kansalaisopiston järjestämälle joogakurssille tarjoaa Nuorisoseura hyvät puitteet ja harrastajakuntakin löytää lajin äärelle vuodesta toiseen. Joogan maailmanlaajuinen suo…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.