• Yrittäjän päivää juhlitaan huomenna keskiviikkona 5.9.

Yrittäjän päivän 5.9. tapahtumia

Keskiviikkona 5.9. saa liputtaa yrittäjyyttä! Päivää vietetään jo 21. kerran.

ALAJÄRVI: Yrittäjien kyselytunti  5.9. klo 18 Alvariinissa. Yrittäjillä on mahdollisuus esittää kysymyksiä Alajärven kaupungin  viranhaltijoille ja kaupunginhallituksen jäsenille mieltä painavista asioista. Hotelli-Ravintola Alvarini, Paavolantie 1, Alajärvi.

EVIJÄRVI: Kunnan ja yrittäjien aamukahvit Liikenneasema Mäntyhovissa 5.9. klo 7.30-9. Mukana puheenjohtaja Rankinen ja kunnanjohtaja Kejonen sekä EP Yrittäjien järjestökoordinaattori Noora Mykkänen. Puhetta markkinoinnista ja ajankohtaisista asioista.

KAUHAVA: Yrittäjän päivänä 5.9. klo 8.30-10.30 Hela-Ravintola, Kauppatie 109, yrittäjille suunnatun teemakoulutuksen ensimmäinen tilaisuus: Tilinpäätösten lukutaito. Asiantuntijana yritystoiminnan kouluttaja Kirsi Övermark, SYO. Seuraavat tilaisuudet: Myynnin tehotrendit ke 10.10. klo 14-16 Road House Alahärmä; Kannattavaa yritystoimintaa ti 20.11. klo 16.30-18.30 Härmän Kylpylä Ylihärmä; Somen mahdollisuudet to 13.12. klo 8-10 SEO Kortesjärvi. 

LAPPAJÄRVI: Hotelli Kitivippu 5.9. klo 8-9. Keskustelun ja aamiaisen lomassa yrittäjä Kaarlo Finnilä kertoo oman yrittäjätarinansa. Tilaisuuden järjestää Lappajärven kunta ja Lappajärven yrittäjät, avoin kaikille Lappajärvellä toimiville yrittäjille. 

VIMPELI: Vimpelin kunta kutsuu yrittäjät aamupalalle Yrittäjän päivänä 5.9. klo 7:30-9 Toimelaan, Lakasenkuja 4, Vimpeli. Keskustelua ajankohtaisista aiheista. Vimpelin elinkeinovaliokunnan kuulumisia. 

Jaa juttu: