Jääkarhun kevätrieha avasi kesätapahtumakauden 

Evijärveläislähtöinen Nella Kontiainen tulkitsi muun muassa kaksi Amy Winehousen alkuperäistä kappaletta. Taustalla säestäjät Tuomo Övermark (vas.) ja Tuomas “Gary” Keskinen.
Evijärveläislähtöinen Nella Kontiainen tulkitsi muun muassa kaksi Amy Winehousen alkuperäistä kappaletta. Taustalla säestäjät Tuomo Övermark (vas.) ja Tuomas “Gary” Keskinen.
Evijärveläislähtöinen Nella Kontiainen tulkitsi muun muassa kaksi Amy Winehousen alkuperäistä kappaletta. Taustalla säestäjät Tuomo Övermark (vas.) ja Tuomas “Gary” Keskinen.
Evijärveläislähtöinen Nella Kontiainen tulkitsi muun muassa kaksi Amy Winehousen alkuperäistä kappaletta. Taustalla säestäjät Tuomo Övermark (vas.) ja Tuomas “Gary” Keskinen.

MUSIIKINTÄYTEISTÄ lauantaita pääsi viettämään Evijärven Mäntyhovilla 13. toukokuuta, kun Liikenneasema Mäntyhovi, Rolls ja MarcSound järjestivät yhteistyössä yleisötapahtuman elävästä musiikista nauttiville.  

Kevätriehan musiikkikattauksesta pitivät huolen evijärveläislähtöinen Nella Kontiainen, SANI Duo ja Rolls-pikaruokaketjun oma Rock & Rolls Cover Band. Paikalla huomioitiin myös lapset, kun helluntaiseurakunta oli järjestänyt alueelle lapsiparkin erilaisten puuhamahdollisuuksien kera.   

Tapahtuman käynnisti kunnanhallituksen puheenjohtaja Alina Lehto, joka toivotti tapahtumaväen tervetulleeksi. Avauspuheessaan hän toi ajankohtaiset terveiset kunnan poliittiselta kentältä, arvioi tehtyjä sekä käynnissä olevia investointeja ja viittasi myös puheensa lopuksi kuntalaisia puhuttaneeseen järven tilanteeseen. Jääkarhun kevätrieha oli Lehdon mielestä ensimmäinen askel kohti kesän tapahtumia.  

–Vaikka nyt ollaan kevätriehassa niin kyllä ajattelen, että tämä on tällainen kesänavaus-tilaisuus ja tästä varmasti meidän kesätapahtumat lähtee käyntiin, iloitsi Lehto. 

Mainos

The Voice of Finland-kilpailusta tuttu Nella Kontiainen ihastutti tapahtuman yleisöä ensimmäisenä esiintyjänä yhdessä Tuomo Övermarkin sekä Tuomas “Gary” Keskisen säestämänä  neljän kappaleen verran. Persoonallisella äänellään säväyttänyt Kontiainen kertoi tapahtumaa juontavalle Seija Rankiselle, että tunnelmat laulukilpailun jälkeen ovat hyvät.  

–Olihan se hauska kokemus. Täytyy sanoa, että sellaisen kokee kerran elämässä ja oon tosi onnellinen että lähdin mukaan, totesi Kontiainen.  

Paikalle saapuneet saivat nauttia vielä Aikakone-kokoonpanosta tutun Saija “Sani” Aartelan esityksestä sekä Rolls-ketjun omistajien muodostaman coverbändi Rock & Rolls Cover Band- yhteen tulkinnoista.  –Upeaa että Sani kiireiltään kerkesi Evijärvelle, iloitsi Seija Rankinen, joka oli yksi päivän toteutuksesta vastaavista.   

Noora Tupeli 

Luitko jo nämä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.