Viikon 21 Lyhyet uutiset: Auranen valittiin Seinäjoelle 

Alajärven kirkkoherra Ari Auranen on valittu Seinäjoen uudeksi kirkkoherraksi.
Alajärven kirkkoherra Ari Auranen on valittu Seinäjoen uudeksi kirkkoherraksi.
Alajärven kirkkoherra Ari Auranen on valittu Seinäjoen uudeksi kirkkoherraksi.
Alajärven kirkkoherra Ari Auranen on valittu Seinäjoen uudeksi kirkkoherraksi.

SEINÄJOEN seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi Alajärven kirkkoherra Ari Aurasen Seinäjoen uudeksi kirkkoherraksi. Uusi kirkkoherra aloittaa virassaan 1. syyskuuta. 

Aurasella on 12 vuoden kokemus kirkkoherran virasta. Sitä on kertynyt Töysästä, Lappajärveltä ja Alajärven seurakunnasta. Aurasella on myös lähes kahdeksan vuoden kokemus lääninrovastin tehtävistä, lisäksi hän toimii toisella kolmivuotiskaudellaan Lapuan hiippakunnan pappisasessorina. 

Hautamäki neljänneksi 

VILLE Hautamäen ja Toni Raiskin kotikisa, SM Pohjanmaarallin 50-vuotisjuhlakilpailu toi neljännen sijan rengasrikon jälkeen. Hautamäki johtaa edelleen SM5-sarjaa 20 pisteen erolla toisena olevaan. Seuraava osakilpailu, SM Itäralli ajetaan 9.–10.6. 

Mainos

Pelkoselle maailmanmestaruus 

ALAJÄRVELÄINEN Oliver Pelkonen voitti klassisen penkkipunnerruksen MM-kultaa Etelä-Afrikassa sarjassa M18 93 kg.  

Mopoilijoille ajokieltoa 

POHJANMAAN poliisin tehostetussa mopovalvonnassa 16. toukokuuta 13 kuljettajaa menetti ajo-oikeutensa. Valvontaa tehtiin Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla koulujen läheisyydessä. Mopoja oli muutettu moottoripyöriksi mistä seurauksena oli sakkoja sekä ajokieltoa. Ajokieltoa tuli myös virittämisen ja keulimisen vuoksi. Rekisterikilvet poistettiin 26 moposta. Mopovalvonta jatkuu toukokuun ajan Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella. 

Lyhyitä aiemmilta viikoilta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.