Kauhava huutokauppaa tontteja – Lyhyet uutiset viikolla 19

Viikon 19 lyhyet uutiset: Kauhava huutokauppaa tontteja, Onni Kivipellolle järjestetään voitonjuhlat ja maakuntakaavaluonnos on esillä.
Viikon 19 lyhyet uutiset: Kauhava huutokauppaa tontteja, Onni Kivipellolle järjestetään voitonjuhlat ja maakuntakaavaluonnos on esillä.
Viikon 19 lyhyet uutiset: Kauhava huutokauppaa tontteja, Onni Kivipellolle järjestetään voitonjuhlat ja maakuntakaavaluonnos on esillä.
Viikon 19 lyhyet uutiset: Kauhava huutokauppaa tontteja, Onni Kivipellolle järjestetään voitonjuhlat ja maakuntakaavaluonnos on esillä.

KAUHAVAN KAUPUNKI myy Huutokaupat.com -palvelussa kahdeksan tonttia. Jokaisesta kaupunginosasta on myynnissä ilman pohjahintaa yksi omakotitontti ja yksi rivitalotontti. Tarjouksia voi tehdä 31.5.2023 kello 18 saakka. Kortesjärvellä myytävät tontit sijaitsevat Väinölässä. Kaikki myytävät tontit löytyvät kaupungin kotisivuilta.

Voitonjuhlat Kitrolla

ALAJÄRVI juhlii Onni Kivipellon The Voice of Finland -voittoa Kitron stadionilla musiikin kera 13. toukokuuta kello 19. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille. Tilaisuudessa esiintyy viime vuoden TVOF-voittaja Susanna Erkinheimo.

Maakuntakaava esillä

ETELÄ-POHJANMAAN maakuntakaavaluonnos on nähtävillä 31. toukokuuta saakka E-P liiton virastossa ja verkkosivuilla sekä maakunnan kaikissa kunnissa. Kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus esittää kirjallisesti mielipiteensä kaavaluonnoksesta. Kunnilta ja muilta viranomaisilta pyydetään lausunnot. Lisäksi kaavaa voi kommentoida interaktiivisessa karttapalvelussa. Sen kautta tuleva palaute otetaan kaavaprosessissa huomioon, mutta lausunnot ja mielipiteet tulee toimittaa liittoon sähköpostitse tai postitse.

Aiemmat lyhyet täällä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.