Evijärvi-Veteli pyöräilymaaottelun voitto Veteliin 

TÄMÄN keväisen Evijärvi ja Veteli pyöräilymaaottelun voitto meni selvin luvuin veteliläisten hyväksi. Veteliläiset pyöräilivät Evijärven rajalle 176 kertaa, vastaavan luvun ollessa evijärveläisten osalta 110. Ensimmäisenä vuonna keväällä 2021, kun pyöräilymaaottelu järjestettiin, Evijärvi vielä voitti kisan. Tuon kerran jälkeen Veteli on voittanut maaottelun jo kolme kertaa peräkkäin. Pyöräilymaaottelu järjestettiin valtakunnallisen pyöräilyviikon ajan ja se kesti reilun viikon eli 5.5-14.5. Evijärveläiset kävivät kirjaamassa suorituksensa Vetelin ja Kruunupyyn rajalla sijaitsevalla levähdysalueella ja veteliläiset Evijärven ja Kruunupyyn rajan tuntumassa olevan metsätien risteyksessä. Vetelin voitettua maaottelun, menee myös päävoitto 85 euron lahjakortti paikalliseen liikkeeseen veteliläisten osallistujien kesken arvottavaksi. 

Evijärveläisten kesken arvottiin kuitenkin tavarapalkintoja, joita voittivat tällä kertaa Matti Kivijärvi, Juha Niemi ja Helena Kivijärvi. Arvonnassa huomasikin, että aktiivinen polkeminen lisää mahdollisuuksia arvonnassa, sillä Kivijärven pariskunnasta molemmat polkivat Vetelin rajalle 10 päivän maaottelun aikana 14 kertaa. Palkinnot voi noutaa liikuntatoimistosta. Kunnasta toivotaan, että kuntalaisten hyvin alkanut pyöräilyinnostus jatkuisi vielä yhtä aktiivisena maaottelun jälkeenkin. Kuntalaiset voivat osallistua perinteiseen pyöräilykampanjaan Evijärven kylillä, joka jatkuu kesän loppuun saakka. 

Mainos

Satu Koski 

Tästä on kyse:

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.