Evijärvi-Veteli pyöräilymaaottelu tulee taas 

Vetelin rajalla pyöräilymaaottelun 2022 loppumetreillä tunnelmia jakamassa Helena Kivijärvi, Matti Kivijärvi, Tomi Koski, Mari Alatalo, Veli-Matti Alatalo, Paavo Takala, Timo Takala ja Heikki Takala. Kuva: Satu Koski.
Vetelin rajalla pyöräilymaaottelun 2022 loppumetreillä tunnelmia jakamassa Helena Kivijärvi, Matti Kivijärvi, Tomi Koski, Mari Alatalo, Veli-Matti Alatalo, Paavo Takala, Timo Takala ja Heikki Takala. Kuva: Satu Koski
Vetelin rajalla pyöräilymaaottelun 2022 loppumetreillä tunnelmia jakamassa Helena Kivijärvi, Matti Kivijärvi, Tomi Koski, Mari Alatalo, Veli-Matti Alatalo, Paavo Takala, Timo Takala ja Heikki Takala. Kuva: Satu Koski.
Vetelin rajalla pyöräilymaaottelun 2022 loppumetreillä tunnelmia jakamassa Helena Kivijärvi, Matti Kivijärvi, Tomi Koski, Mari Alatalo, Veli-Matti Alatalo, Paavo Takala, Timo Takala ja Heikki Takala. Kuva: Satu Koski

JO perinteeksi muodostunut Evijärvi-Veteli pyöräilymaaottelu on tulossa jälleen toukokuun alkupäivinä. Pyöräilymaaottelun ajankohdaksi on valikoitunut valtakunnallinen pyöräilyviikko, joka sijoittuu tänä vuonna ajanjaksolle 5.–14. toukokuuta. Maaottelu alkaa perjantaina 5. toukokuuta kello 12 ja päättyy reilun viikon kuluttua sunnuntaina 14. toukokuuta samaan kellonaikaan.  

Evijärveläiset käyvät kirjaamassa suorituksensa Vetelin ja Kruunupyyn rajalla sijaitsevan levähdysalueen postilaatikossa olevaan suoritusvihkoon. Veteliläiset sitä vastoin kirjaavat suorituksensa Evijärven ja Kruunupyyn rajan tuntumassa olevan metsätien risteyksessä.  

Maaottelu järjestetään nyt neljännen kerran kolmen vuoden sisällä. Tämä johtuu siitä, että korona-aikana vuonna 2021 valtakunnallinen pyöräilyviikko siirrettiin keväältä syksylle. Tuolloin päätimme pitää maaottelun niin keväällä kuin syksylläkin.  

Keväällä 2021, kun pyöräilymaaottelu pidettiin ensimmäisen kerran, maaottelun voitto tuli Evijärvelle luvuin 127–74. Tämän jälkeen veteliläiset ovat vieneet joka kerta maaottelun voiton. Viime kevään tulos oli veteliläisille luvuin 269–228. Nyt olisikin revanssin aika ja evijärveläisten tulisi tiivistää rintamaansa. Suorituksia saa tehdä useamman kerran päivässä.  

Enemmän suorituksia kahden viikon aikana keränneen kunnan pyöräilijöiden kesken pääpalkintona arvomme 85 euron arvoisen lahjakortin, jonka saa käyttää paikalliseen liikkeeseen. Lisäksi molemmat kunnat arpovat tavarapalkintoja. Särkikyläläiset haastavatkin nyt myös muut Evijärven kylät ja kirkonkyläläiset kisaan mukaan. Tuodaan pyöräilymaaottelun voitto tänä vuonna Evijärvelle!  

Satu Koski 

Tunnelmia menneiltä vuosilta

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA