Huippumenestys Pesisfestivaalit heinäkuussa Vimpelissä – uutuutena Väkitukko Areena

Kesän 2023 Pesäpallofestivaalit tarjoavat ohjelmaa kaiken ikäisille.
Kesän 2023 Pesäpallofestivaalit tarjoavat ohjelmaa kaiken ikäisille.
Kesän 2023 Pesäpallofestivaalit tarjoavat ohjelmaa kaiken ikäisille.
Kesän 2023 Pesäpallofestivaalit tarjoavat ohjelmaa kaiken ikäisille.
VIMPELI tunnetaan pesäpallosta ympäri Suomen ja se onkin julistautunut pesäpallon pääkaupungiksi. Jo perinteeksi muodostuneita, suuren suosion saavuttaneita Vimpelin Pesisfestivaaleja vietetään jälleen tulevana kesänä 8.–16. heinäkuuta.

Vimpelin Vedon ja Vimpelin kunnan yhteistyössä järjestämä festivaaliviikko kajautetaan alkavaksi ilmaiskonsertilla, jossa esiintyjänä on artistitaivaan nouseva tähti, suomalaisuutta osuvasti tulkitseva laulaja Olli Halonen.

Reilun viikon mittaisella festivaaliviikolla pelataan Saarikentällä kolme miesten superpesisottelua. Vastaan tulevat Hyvinkään Tahko, PattU ja Sotkamon Jymy. Lisäksi Saarikentällä taistellaan suuren suosion saavuttaneen 3×3-koriksen Suomen mestaruudesta. Festivaaliohjelmassa on myös viihdyttävä yleisömenestys, pesiksen julkkisottelu.

Tänä kesänä uutena tapahtumana lanseerataan Suomi Areena-tyyliset paneelikeskustelut. Kaikille avoimet, osuvasti Väkitukko Areenaksi nimetyt paneelikeskustelut käydään Saarikentän edustalla ja tilaisuuksissa keskustellaan yhteiskunnallisista asioista niiden oikeilla nimillä, suoraan ja rehellisesti. 

–Tällainen formaatti sopii pesisfestivaalien kaltaiseen kesätapahtumaan täydellisesti. Tuomme keskusteluissa esille mielenkiintoisia ja ajankohtaisia aiheita paluumuuttajien, kausiasukkaiden, lasten ja nuorten, työikäisten ja ikäihmisten näkökulmasta. Ideoita keskusteluaiheisiin saa tuoda nyt jo esille ja kesällä sitten suurella joukolla kuuntelemaan ja myös itse osallistumaan keskusteluihin, toivottaa Vimpelin kunnanjohtaja ja Väkitukko Areenan ideoinut Sam Leijonanmieli.

Festivaaliviikon aikana ohjelmaa löytyy taatusti jokaisen kävijän makuun. Nuorempaa festarikansaa vauhdittavat päivittäiset pesiskerhot, pumptrack-tapahtuma ja liikuntahallille rakentuva nerf-kaupunki. Porrasjuoksun SM-kilpailut Lakiksella, jumppamaraton Saarikentällä sekä korttelisuunnistus taas ovat hauskoja tapahtumia ihan kaiken ikäisille.

Toukokuun aikana voi seurata Pesisfestivaalien tarkempaa ohjelman ja aikataulun julkistamista tapahtuman omilta nettisivuilta www.pesisfestivaalit.fi sekä Facebook- ja Instagram-sivuilta.

Muistoja viime kesältä

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.