Veto hakee talkootyöntekijöitä

Saarikentällä tapahtuu tulevana kesänä. Veto hakee talkoolaisia moniin eri tehtäviin.
PESÄPALLOKAUDEN avaus lähestyy ja Vimpelin Veto hakee talkootyöntekijöitä Superpesisotteluiden järjestämiseen. Pesäpallo täyttää tänä vuonna 100-vuotta ja Vimpelissä järjestetään PesisFestarit 9.-17.7.2022.

–Veto etsii kirjureita, tuomareita, ottelutapahtumien järjestäjiä, internet-sisällöntuottajia, kioskimyyjiä ja makkaranpaistajia, kertoo toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala ja kehottaa kiinnostuneita ottamaan rohkeasti yhteyttä joko häneen tai toimistosihteeri Taina Varpulaan.

–Lämpimästi tervetuloa sinivalkoiseen seuraamme!

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.