Luoma-ahon kylätalon boulderseinä kutsuu kiipeilemään

Luoma-ahon kylätalolla pääsee kokeilemaan boulderointia eli seinäkiipeilyä. Kuva: Soili Mäki

Julkaistu:

Kategoria:

,

Boulderointi on hyvin kokonaisvaltainen laji. Hyviin puoliin kuuluu mm. voiman, notkeuden ja tasapainon kehittyminen sekä rohkeuden lisääntyminen. Boulderointi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä seinään on merkitty ratoja helposta vaativaan. Seinää pitkin voi edetä myös sivusuunnassa, mikäli korkeimpiin kohtiin ei vielä kantti riitä. Reittivalintojen pähkäily kehittää myös ongelmanratkaisutaitoja sekä haastaa ratkomaan oman kehon rajoituksia seinällä.

Lähde mukaan koukuttavan lajin pariin haastamaan itseäsi tai etsimään omia fyysisiä ja psyykkisiä rajojasi! Boulderoinnin aloittaminen on nyt tehty helpoksi, sillä joka maanantai kello 18-22 sekä perjantai 19-22 kylätalolle on laitettu kaikki valmiiksi kiipeilyä varten. Voit tutustua boulderointiin kertakäynnillä, perhekäyntimaksulla tai hankkia saman tien kausikortin, jolloin voit käydä seinällä vaikka joka maanantai ja perjantai. Hinnaston ja varauskalenterin löydät kylätalon nettisivuilta osoitteesta www.luoma-aho.info.

Soili Mäki

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.