Aleksi Valavuori aikoo ottaa Pesisfestivaaleista kaiken irti – viikon kohokohtaa ei kuitenkaan ole kirjattu ohjelmaluetteloon

Aleksi Valavuori (vas.) osallistui Pesisfestivaalien koripallotapahtumaan Valavuori LIVE-joukkueen kanssa. Vastassa aloituspelissä oli Lopen uupuneet (vihreissä liiveissä Kosti-Pekka Syrjälä ja JP Hiirikoski).
Aleksi Valavuori (vas.) osallistui Pesisfestivaalien koripallotapahtumaan Valavuori LIVE-joukkueen kanssa. Vastassa aloituspelissä oli Lopen uupuneet (vihreissä liiveissä Kosti-Pekka Syrjälä ja JP Hiirikoski).
SUNNUNTAIPÄIVÄN ajaksi Saarikentän valtasi koripallo, kun siellä käytiin Pesisfestivaalien ohjelmaan kuuluva katukoristurnaus.

SUNNUNTAIPÄIVÄN ajaksi Saarikentän valtasi koripallo, kun siellä käytiin Pesisfestivaalien ohjelmaan kuuluva katukoristurnaus.

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.