Sillankorvassa juostiin lujaa 

Lähtöviivalle asettautui reipas joukko juoksioita, kun perinteikäs Sillankorvanjuoksu järjestettiin toukokuun puolessa välissä.
Lähtöviivalle asettautui reipas joukko juoksioita, kun perinteikäs Sillankorvanjuoksu järjestettiin toukokuun puolessa välissä.
Lähtöviivalle asettautui reipas joukko juoksioita, kun perinteikäs Sillankorvanjuoksu järjestettiin toukokuun puolessa välissä.
Lähtöviivalle asettautui reipas joukko juoksioita, kun perinteikäs Sillankorvanjuoksu järjestettiin toukokuun puolessa välissä.

LAUANTAINA 13.5. järjestettiin Evijärven Sillankorvassa perinteinen Sillankorvan juoksu. Viime vuonna juoksijat saivat kohottaa sykettään sateisessa säässä, tänä vuonna 10 kilometrin pituisen lenkin tai lasten juoksumatkat sai taittaa mukavan keväisessä puoliaurinkoisessa säässä, kuivin kengin. Matkaan lähtikin kaiken kaikkiaan yhteensä 50 juoksijaa.  

Lieneekö sopivan juoksukelin ansiota, sillä vauhti miesten sarjan kärkijuoksijoilla oli tasaisen vahvaa. Miesten kolme parasta saapuikin maaliin hieman reilun puolentoista minuutin erolla. Voittoajan 32.25 juoksi Lapuan Virkiää edustava Juha Laitinen. Toiseksi juoksi Antti Ranta-aho Vasa IS ajalla 33.53 ja kolmanneksi Antti Hakala KJV ajalla 33.58.  

Myös naisten sarjassa ensimmäiseksi tullut Evijärven Urheilijoita edustava Aija Koivisto piti mukavaa vauhtia yllä juosten ajalla 47.11 ensimmäiseksi. Mikaela Hagg juoksi toiseksi ajalla 48.21 ja kolmannelle sijalle sijoittui Taru Laaksonen ajalla 1.9.55. 

Noora Tupeli 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.