Ennakkoäänestys alkoi

Presidentinvaalin ennakkoäänestys alkoi tänään keskiviikkona ja päättyy tiistaina 23. tammikuuta.

Ennakkoon voi äänestää missä tahansa yleisessä ennakkoäänestyspaikassa kotimaassa tai ulkomailla. Evijärvellä, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Soinissa ennakkoäänestys on järjestetty kunnanvirastossa. Kauhavalla voi äänestää ennakkoon kaupungintalolla ja Alahärmän, Kortesjärven ja Ylihärmän palvelutoimistoissa. Alajärvellä ennakkoäänestyspiste on kaupungintalolla. Lisäksi Alajärvellä palvelee äänestysbussi, jolla on oma aikataulunsa.

Mainos

Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 28. tammikuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.