Veto-dokkari Kakkosella

Vimpelin Veto ja pesäpallo valtaavat televisioruudun tulevana lauantaina.

Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueesta kertova Matka ennen päämäärää saa televisioensi-iltansa 13.5. kello 14.10. Vimpelin Vedon mediatiimiin kuuluva Pirkka-Pekka Ylisuutari työsti dokumentin, jossa seurataan Vedon edustusmiehistön taivalta hopeaputkesta kultakantaan eli syksystä 2016 viime syksyn kultajuhliin. Ylisuutari kertoo, että loppiaisena Vimpelin Nuorisokuvissa ensi-iltansa saanutta dokumenttia on muokattu jonkin verran.

Lue lisää huomisesta Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.