Vuosikymmenten työvuodet saavat kiitolliseksi – ”Mitään en vaihtaisi pois” 

Anna-Maija Siponkoski (vasemmalla) ja Heini Ylisuutari ovat itsekin Aapiskujan koulun kasvatteja. Omalta tuntuva työ, rakkaus kotiseutuun ja hyvä työyhteisö ovat tehneet työvuosista mielekkäitä.
Anna-Maija Siponkoski (vasemmalla) ja Heini Ylisuutari ovat itsekin Aapiskujan koulun kasvatteja. Omalta tuntuva työ, rakkaus kotiseutuun ja hyvä työyhteisö ovat tehneet työvuosista mielekkäitä.
ELÄKKEELLE siirtyvät Heini Ylisuutari ja Anna-Maija Siponkoski kertaavat mielessään pitkään kestänyttä opettajan taivaltaan ja omia alakouluvuosiaan Vimpelin Aapiskujalla. Muistot vievät vuoteen 1967, kun Suomi täytti 50 vuotta.  –Anna-Maija oli silloin ensimmäisellä luokalla,...

ELÄKKEELLE siirtyvät Heini Ylisuutari ja Anna-Maija Siponkoski kertaavat mielessään pitkään kestänyttä opettajan taivaltaan ja omia alakouluvuosiaan Vimpelin Aapiskujalla. Muistot vievät vuoteen 1967, kun Suomi täytti 50 vuotta. 

–Anna-Maija oli silloin ensimmäisellä luokalla,…

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.