Severi Lassila tuli hakemaan Kultaista räpyläänsä, palkittiin myös vuoden urheilijana

Vimpelin Veto palkitsi vuoden seuratyöntekijänä Anneli Liikalan. Severi Lassisla on kunnan vuoden urheilija ja hän sai myös 60-luvun joukkueen kiertopalkinnon.
Vimpelin Veto palkitsi vuoden seuratyöntekijänä Anneli Liikalan. Severi Lassisla on kunnan vuoden urheilija ja hän sai myös 60-luvun joukkueen kiertopalkinnon.

LAKIS AREENAN joulutorilla palkittiin sunnuntaina kaiken ikäisiä vimpeliläisiä vapaa-ajan ja liikunnan parissa ansioituneita. Kunnan vuoden urheilija -palkinnon pokkasi pesäpalloilija Severi Lassila, joka oli iloisesti yllättynyt muistamisista: hän sai myös 60-luvun joukkueen kiertopalkinnon. Meriitteinä mainittiin muun muassa edustus Itä-Länsi-ottelussa sekä kolmas perättäinen Kultainen räpylä eli parhaan ulkopelaajan palkinto Superpesiksessä.

–Tulin vain hakemaan Kultaista räpylää, kun en ollut mukana PesisGaalassa, totesi Lassila syli täynnä pystejä.

Superpesis-joukkueen kausi päättyi tappioon.

–Harmittaa yhä, kun oltiin niin huonoja. Paremmalle hävittiin. Onneksi kausia tulee uusia ja tästä voi ottaa oppia, summasi Lassila päättynyttä kautta.

Viikon treenitauon jälkeen käynnistyivät omatoimiharjoitukset ja viikko sitten joukkue kokoontui harjoittelemaan yhdessä uuden pelinjohtajansa Petri Pulliaisen kanssa.

–Mukavan leppoinen ja rento vaikutelma tuli hänestä. Odotan innolla, että päästään tekemään uusia juttuja. Muutos on hyvästä, vaikka toki Tompan (Tomi Niskanen) lähtö harmittaa.

Uusi TalviSuperpesis on jo ovella. Veto pelaa jo tässä kuussa kaksi ottelua.

–Se tulee ehkä vähän äkkiä, mutta ehkä sitä on sitten eri mielellä, kun saa vetää pelipaidan päälle, Lassila tuumi.

Monipuolista menestystä Vimpelissä

Stipendisäännön mukaan kunta palkitsi Onni Mäkelän menestyksestä kreikkalais-roomalaisessa painissa, Janna-Juulia Mäenpään SM-voitoista seiväshypyssä, Harmaakarhut-joukkueen Mikko Liikala, Janne Hernesniemi, Mika Herrala, Jarno Himmelä, Janne Latvala ja Tomi Pilbacka SM-pronssista, Esko Hyyppä sisäsoudun PM-hopeasta, Simeon Hyyppä, hiihdon SM-kullasta, Samuel Hyyppä hiihdon SM-hopeasta ja Jarkko Mäkinen senioreiden viestikullasta; Markku Kivipelto voitti paluuauran SM-kultaa ja Hannu Kivipelto SM-hopeaa aurauksen yleisessä sarjassa. Kunnan vuoden valmentajana palkittiin Jukka-Pekka Kujala, Kunnon kuntalaisena Timo Turpela, Ryhtityttönä Lia Järvelä ja ryhtipoikana Anton Havinen, vuoden nuorena toimijana Nea Autio sekä vuoden kuntoilijana Aki Lahtinen, joka pyöräili kesän aikana 4 760 kilometriä.

Vedon pesäpallojaosto palkitsi seuran parhaana pesäpalloilijana Olli Heikkalan, Superpesiksen ykköspalkinnon sai Jere Saukko ja kakkospalkinnon Janne Mäkelä. Suomensarjassa palkittiin Miska Mortensen ja Jussi Vihriälä, maakuntasarjassa Roni Hakola ja Tino Hannila. Vuoden pelinjohtaja on Tomi Niskanen, Heikin ja Raimon tsemppipalkinnon sai Minea Kivinen ja vuoden seuratyöntekijä on Anneli Liikala.

Jääkiekossa palkittiin Hannu Hernesniemi ja Pekka Mäkelä, yleisurheilussa, hiihdossa ja kuntoilussa Toni Kuusela, Esko Hyyppä, Simeon Hyyppä ja Samuel Hyyppä. BJJ-Veto palkitsi Oskari Pyyn, Emilia Kujalan ja Andrei Murashkinin.

Mestari-Pinkaisijoita palkittiin hurja määrä: 55 lasta

Mestari-Pinkaisijat 2023, neljä kertaa tai enemmän kesän aikana pinkaisseet

P2: Veeti, Halonen, T2: Rosanna Murtoniemi, Lila Hämäläinen, Venla Hautalehto, Hilda Herrala, P3: Lucas Kellokoski, Antti Mannila, Serefym Ihnatenko, T3: Violad Sinilaid, Enni Takala, Viia Kivinen, P4: Gabriel Mbye, Joel Arpala, Valtteri Metsälä, T4: Isla Hämäläinen, Julia Linna, Elsi Hämäläinen, Hilla Rinta-aho, P5: Otto Mulari, Veikko Niemi, Topias Nelimarkka, T5: Lissa Zhuravleva, Jemina Niemi, Jenna Apilasaho, Rinna Murtoniemi, P6:Kaius Nieminen, Miika Luomala, T6: Senni Katajamäki, Alisa Ahvenkoski, Lilja Metsäpelto, Eveliina Ahonen, Lilja Korkea-aho, Stefaniia Ihnatenko, P7: Toivo Kataja, Elias Halonen, T7: Vivian Arpala, Elli Ahonen, Varvara Marashkina, Enni Liikala, Janna Laine, Jessica Arpala, P8: Miki Sänkiaho, Taneli Kataja, Aaro Kangasaho, T8: Saana Ahvenkoski, P9: Eemil Kataja, Timur Naumanenko, Jaakko Metsäpelto, Joni Apilasaho P10: Mikael Kataja, Miska Sänkiaho, Timo Zhuravleva, T10: Angelina Gurdakova, T11: Teea Kataja, P12: Bohtan Naumanenko, Tomi Kataja, T12: Lilja Liikala.

ViVe:n pesisjunioreiden palkitut 2023

Reilu pelaaja: G-ikäiset Jere Rentola

F-pojat Viimo Peltokangas F-tytöt Aino Kivinen

F-pienpeli Emil Kataja

E-pojat sininen Vili Uusitupa

E-pojat valkoinen Ahti Herrala E-tytöt Essi Kaunisto

D-pojat sininen Touko Herrala

D-pojat valkoinen Salomo Rantalahti

C-pojat 1. palkinto Akseli Huusko

2. palkinto Ohto Herrala

C-pojat/Aluesarja 1. palkinto Veeti Niemi

2. palkinto Eetu Ritola

C-tytöt 1. palkinto Silja Kangas

2. palkinto Iida Rannanpää

B-pojat 1. palkinto Aaro Aho

2. palkinto Aapo Koivukoski

B-tytöt 1. palkinto Anni Kangas 2. palkinto Amanda Tuomela

Vuoden Tuomari Venla Tuomela

Villen Malja Emilia Santala

Vähämäki–Viitala kiertopalkinto Kalle Lassila

Treenaajan Malja Joel Kangas

Juniorivalmentajapalkinto Mikko Kivinen

Vuoden pesisperhe Janne Hernesniemen perhe

Vuoden junioripelinjohtaja Jukka-Pekka Tuomela

ViVe:n koripallon palkitut 2023

Vuoden valmentaja: Pekka Riihimäki

Vuoden korisjuniori: Silja Kangas

Naiset korisliiga 1. palkinto Anni Kujala

2. palkinto Riikka Kujala

Minitytöt sininen 1. palkinto Siiri Kangas

2. palkinto Oona Niemi

Minitytöt valkoinen 1. palkinto Veera Autio

2. palkinto Iina Kiviaho

Mikrot 1. palkinto Tinja Mäkelä

2. palkinto Siiri Peltola

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.