Uusimmat kesäblogit:

Suviseurat pysyivät edelleen kiinnostavimpien kärjessä

Kauhavan Suviseurat 2023 kiinnostivat Järviseudun Sanomien kotisivulla, Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Kauhavan Suviseurat 2023 kiinnostivat Järviseudun Sanomien kotisivulla, Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.

Järviseudun Sanomien kotisivulla Kauhavan Suviseurat olivat jo toista viikkoa luetuimpien kärjessä. Kolme eniten klikattua juttua koskivat SRK:n Suviseuroja Kauhavalla. Luetuimpien joukkoon nousivat myös Alajärvelle rakentuva hybridipuisto, Lappajärven kesäteatteriin tuleva Jarkko Aholan ja Guardia Nuevan konsertti, Vimpeliin avautunut kesäkahvila, Kortesjärven avomet puutarhat, Kortesjärven Yrittäjien 50-vuotisjuhla, Evijärven markkinat sekä Syrjälän Liisasta kertova juttu.

Jos nämä menivät sinulta ohitse viikon aikana niin tästä pääset kurkistamaan, mistä on kyse

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.