Suviseurojen osallistujamäärä yllätti järjestäjät positiivisesti – Kauhavalla runsaat 86 000 seuravierasta 

Suviseurateltassa vietettiin jumalanpalvelusta sunnuntaina aamupäivällä. Myöhemmin päivällä teltasta oli hankalaa löytää vapaita istumapaikkoja. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Suviseurateltassa vietettiin jumalanpalvelusta sunnuntaina aamupäivällä. Myöhemmin päivällä teltasta oli hankalaa löytää vapaita istumapaikkoja. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Suviseurateltassa vietettiin jumalanpalvelusta sunnuntaina aamupäivällä. Myöhemmin päivällä teltasta oli hankalaa löytää vapaita istumapaikkoja. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.
Suviseurateltassa vietettiin jumalanpalvelusta sunnuntaina aamupäivällä. Myöhemmin päivällä teltasta oli hankalaa löytää vapaita istumapaikkoja. Kuva: Suviseurojen kuvapalvelu.

Tule, katso, kuuntele – näin kutsua jaettiin Suviseuroihin Kauhavalle. Kutsu saavutti hyvin ja laskennan mukaan seuravieraita oli lauantai-iltana seura-alueella runsaat 86 000 ja se yllätti järjestäjäorganisaation positiivisesti. Lauantai-iltana ehtoolliselle osallistui 23 600 henkilöä. Nuorille järjestetty vuorovaikutteinen puheenvuoro kokosi 4000 ihmistä vetävän seurateltan täyteen ja siihen osallistuttiin myös teltan ulkopuolella seurakentällä.  Nuoria Suviseuroihin kokoontui jälleen huomattavan paljon. 

Liikennetoimikunnan mukaan majoitusalueet täytettiin sujuvasti. Jonottaa ei juurikaan tarvinnut. Majoitusalueet ovat riittäneet hyvin ja tilaa jäi vielä käyttämättäkin. Kauhava on hyvin liikenneyhteyksien varrella ja seuravieraita saapui runsaasti myös junalla. Kuljetuksia rautatieaseman ja seurakentän välillä lisättiin. 

Lauantai-iltana majoituskalustoa seurakentälla oli noin 7 000 asuntovaunua, 2 500 asuntoautoa, 8 300 telttaa ja yli sata asuntolinja-autoa. Autoja majoitusalueella oli noin  15 000. Riippumatoissa yöpyjiä oli runsaat 160. 

Päiväkävijöitä on ollut runsaasti, mutta pysäköintialueet ovat riittäneet. Polkupyörillekin on ollut oma parkkialue. Sunnuntai-iltapäivään asti on vältytty liikennevahingoilta. Seuravieraat ovat noudattaneet opasteita ja liikenteenohjausta hyvin. 

Suviseurojen tunnuslause on  “Sinun sanasi on valo minun matkallani” on johdattanut Suviseurojen puheita ja puheenvuoroja. Suviseurat päättyvät päätössanoihin maanantaina. 

Kesäseuraradio jatkaa toimintaansa 7.8.2023 asti. 

Aiheesta meillä aiemmin

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/07/01/srkn-suviseurat-kauhavalla-alkoi-avajaisilla-perjantai-iltana-vakimaara-alueella-76-000/
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.