Uusimmat kesäblogit:

Suviseuroista jäi mukavat muistot: tärkeitä kohtaamisia ja voimia arkeen

Tapio ja Johanna Kujala nauttivat Kauhavan Suviseuroista.
Tapio ja Johanna Kujala nauttivat Kauhavan Suviseuroista.

ALAJÄRVELÄISET Johanna ja Tapio Kujala viettivät viisi päivää Kauhavan lentokentällä asuntovaunumajoituksessa. Suviseuroista jäi hyvät ja rakkaat muistot.

–Oli mukavat seurat. Lapset ja lastenlapset kävivät kaikki täällä ja heidän kanssaan saimme viettää aikaa, kertoi Tapio.

–On nähty sukulaisia ja pidetty tapaamisia. Seurapuheista saa voimia, ne ovat tärkeitä, listasi Johanna Suviseuroista mieleen jääviä asioita.

Alajärven Rauhanyhdistys oli yksi Suviseurojen järjestäjätahoista. Järviseutulaiset tekivät seuroissa suuren määrän talkootyötunteja. Tapio osallistui kentänrakennustalkoisiin ja seurojen aikana toimi rahankerääjien vastuuhenkilönä, Johanna teki vuoron ensiavussa.

–Järjestelyt ovat toimineet hyvin, totesi Johanna.

–Yksi tuttu, joka ei ole koskaan ollut Suviseuroissa, kävi nyt meidän vaunulla ja ihasteli, miten hienosti kaikki on täällä huomioitu. Monta asiaa voisi kuulemma ottaa arkielämäänkin täältä. Hän oli kurkistanut työvoimatoimistoon ja saman tien oltiin viemässä töihin, nauroi Tapio.

–Ja sitäkin hän sanoi, että kun täällä kaikki ihmiset ovat niin ystävällisiä, jatkoi Johanna.

Vaihtelevat säätkään eivät Kujaloita haitanneet. Seurojen aikana koettiin sadekuuroja, hellettä, viileää säätä ja tuulta.

–Olen kiitollinen, että Taivaan isä on antanut järjestää tällaiset seurat. Nuorten valtava määrä on lämmittänyt erityisesti, kun on eletty tällaisia aikoja. Nuorille suunnatussa puheenvuorossa lauantai-iltana seurateltta täyttyi ääriään myöten nuorista, Tapio kertoi.

Lisää suviseurajuttuja täällä

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.