Kesäseuraradion lähetys alkaa keskiviikkona ja jatkuu toivelauluiltaan 7. elokuuta saakka

Kesäseuraradio kuuluu kautta Suomen sekä maailmanlaajuisesti internetin välityksellä.
Kesäseuraradio kuuluu kautta Suomen sekä maailmanlaajuisesti internetin välityksellä.
Kesäseuraradio kuuluu kautta Suomen sekä maailmanlaajuisesti internetin välityksellä.
Kesäseuraradio kuuluu kautta Suomen sekä maailmanlaajuisesti internetin välityksellä.

YLI kuukauden mittainen Kesäseuraradion lähetys alkaa suviseuraviikon keskiviikkona 28.6.2023 kello 12 suorana lähetyksenä Kauhavan suviseurakentältä. Suviseurojen jälkeen Kesäseuraradio välittää myös kolmet opistoseurat Keuruulta, Ranualta ja Reisjärveltä. Suviseurojen ja opistoseurojen väliin jäävinä viikonloppuina kuullaan lähetykset Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys ry:n (SRK) sisarjärjestöjen eli Pohjois-Amerikan LLC:n sekä Ruotsin SFC:n järjestämistä seuroista. Kaikkiin viikonloppuihin sisältyy suviseuralähetyksen tapaan myös ohjelmia ja musiikkia.

Radiolähetyksen ja livestriimauksen välityksellä voi seurata kaikki Suviseurojen seurateltassa pidettävät puheet, jumalanpalvelukset, laulutuokiot, pyhäkoulun sekä puheenvuorot. Seurojen tauoilla kuullaan tunnelmia ja ajankohtaisia tietoja seurakentältä, syvennytään eri ohjelma-aiheiden äärelle sekä kuullaan musiikkia SRK:n äänitteiltä.

–Kesäseuraradio kuuluu monen suomalaisen kesään. Palautteen mukaan kuuntelijoissa on myös heitä, jotka eivät lukeudu vanhoillislestadiolaiseen herätysliikkeeseen, mutta haluavat kuunnella Kesäseuraradion ohjelmaa. Kesäseuraradion lähetykset ovat kansainvälistyneet vuosi toisensa jälkeen. Nettiradio ja seurojen tulkkaus eri kielille mahdollistavat seurasanoman vastaanottamisen kotimaan lisäksi ympäri maailman. SRK:n lähetystyö on laajentunut viime vuosina sähköisen viestinnän kanavien avulla, kertoo SRK:n viestintäpäällikkö Harri Vähäjylkkä.

Kesäseuraradion kokonaisuutta pyörittää noin 200 hengen joukko talkoovoimin. Taajuustiedot, radion ohjelma, nettiradiosoitin sekä tallenteet kuulluista seurapuheista ja ohjelmista löytyvät osoitteesta kesaseuraradio.fi. Kesän suuria seuroja voi seurata striiminä SRKnyt – YouTube kanavalla.

Lisää Suviseura-aiheisia juttuja täällä

https://www.jarviseudunsanomat.fi/arkisto/2023/04/17/suviseuralaulutilaisuus-vei-ajatukset-kohti-kauhavaa/

https://www.jarviseudunsanomat.fi/avainsanat/suviseurat/

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.