Vainionpää-show hyydytti JymyJussit

Jukka-Pekka Vainionpää oli vahvassa iskussa.
Jukka-Pekka Vainionpää oli vahvassa iskussa.
Jukka-Pekka Vainionpää oli vahvassa iskussa.
Jukka-Pekka Vainionpää oli vahvassa iskussa.

Veto-JymyJussit 2-0 (5-2,4-1)

Vimpelin Veto kaatoi miesten Superpesiksessä Seinäjoen JymyJussit. Vedon ykköspalkittu, viisi juoksua niitannut Jukka-Pekka Vainionpää kiitteli koko joukkuetta.

– Tasapainoinen esitys, olimme hyviä sisällä ja ulkona. Annoimme kaverille vain kahdeksan kolmostilannetta, mikä kertoo myös onnistuneesta ulkopelistä.

Veto piti ensimmäisen jakson yllä tasaista kotiutustahtia tekemällä juoksuja jokaisessa vuoroparissa. Kotiutuksista neljä iski Vainionpää ja yhden Janne Mäkelä. Toisella jaksolla Veto siirtyi avausvuorossa johtoon Teemu Kinnusen sivalluksella. JymyJussien tasoitettua varmistivat harhaheitto sekä Kinnusen ja Vainionpään kotiutukset täyden pistepotin Vedolle. Etenijäpuolella komeat saldot kuittasivat neljä juoksua tuonut Olli Heikkala sekä kolme kertaa kotipesään pinkonut Jere Saukko. Täydelliset kärkilyöntitehot 7/7 keräsivät Heikkala ja Elmeri Anttila.

Vedon pelinjohtaja Tomi Niskanen kiitteli suojattejaan.

Mainos

– Yksi kauden tasapainoisimmista otteluista, erityisesti ulkopeli oli erinomaista. Sisäpeliin ajoimme sisään uusia juttuja, jotka toimivat hyvin.

– Kärkemme teki todella hyvin ja kärsivällisesti tilanteita, ja myös kakkoskärki onnistui. Olen kokonaisuuteen hyvin tyytyväinen.

JymyJussien pelinjohtaja Jussi Parvi kiteytti ajatuksensa tiiviisti.

– Veto oli selkeästi parempi, vaikka pääsimme ajoittain haastamaan. Silti tilanteet kuivuivat liian usein kasaan, sattui ja tapahtui liikaa.

Tomi Olli

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.