Uusimmat kesäblogit:

Janne Sankelo Suomen kalankasvattajaliiton toimitusjohtajaksi

Janne Sankelo aloittaa Suomen kalankasvattajaliiton toimitusjohtajana 1. elokuuta.
Janne Sankelo löytää uudistus-, tuottavuus- ja vaikuttavuusohjelmasta sekä hyvää että huonoa.

Kauhavalainen Janne Sankelo, KM, on nimitetty Suomen kalankasvattajaliiton toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.8. Sankelo on toiminut kokoomuksen kansanedustajana Vaasan vaalipiiristä kaksi kautta. Kansanedustajakausien välissä hän työskenteli energiayhtiö Vapon, nykyisen Neovan sidosryhmäjohtajana alan edunvalvontatehtävissä. Sankelolla on työtaustaa myös opetusalan esimiestehtävistä ja vahvaa maa- ja metsätalouden tuntemusta.

Uuden toimitusjohtajan valinnassa Suomen kalankasvattajaliiton hallitus painotti erityisesti Janne Sankelon vahvaa näyttöä aiemmista vastuullisista tehtävistä sekä yrittäjyyden omakohtaisesta ymmärryksestä. Myös erinomaiset yhteiskuntasuhteet ja laaja verkosto vaikuttivat valintaan.

–Aloitan innostuneena toimitusjohtajan työt Suomen kalankasvattajaliitossa ja odotan tulevia tapaamisia ja ajatusten vaihtoa kalanviljelyalan yrittäjien sekä alan sidosryhmien kanssa. Olen valmis tuomaan oman kokemukseni sekä panokseni suomalaisen kalanviljelyn menestyksen eteen, Sankelo toteaa.

–Janne Sankelolla on vahvaa yhteiskunnallista osaamista, jota tarvitsemme toimialan kehittämisessä. Hän tuntee toimintatavat päätöksentekoon vaikuttamisessa ja ymmärtää jäsenyritysten tarpeet. Toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi rakentamaan menestyksellistä tulevaisuutta alan yrityksille yhdessä liiton jäsenten ja sidosryhmien kanssa, Kalankasvattajaliiton hallituksen puheenjohtaja Johan Åberg sanoo.

Luitko jo nämä uutiset?

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.