Alajärvi juhlii Onni Kivipellon The Voice of Finland -voittoa Kitron stadionilla musiikin kera – Sussu Erkinheimo esiintyy voitonjuhlassa

Onni Kivipelto lauloi itsensä suomalaisten sydämiin TVOF:ssa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto lauloi itsensä suomalaisten sydämiin TVOF:ssa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto lauloi itsensä suomalaisten sydämiin TVOF:ssa. Kuva: Saku Tiainen.
Onni Kivipelto lauloi itsensä suomalaisten sydämiin TVOF:ssa. Kuva: Saku Tiainen.

Alajärven kaupunki järjestää The Voice of Finlandin voittaneelle Onni Kivipellolle voitonjuhlat Kitron stadionilla lauantaina 13. toukokuuta.

Ovet aukeavat kello 19 ja ohjelma alkaa klo 19.30. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Vappua edeltävänä perjantaina Kitron stadionin kisakatsomo riehaantui, kun alajärveläinen Onni Kivipelto julistettiin ylivoimaisella äänten enemmistöllä The Voice of Finlandin voittajaksi. Tapahtuman lopuksi kaupunginjohtaja Vesa Koivunen huudatti yleisöä kysymällä, josko Kitrolla järjestettäisiin myös voitonjuhla. Vastaus yleisöltä oli yksiselitteinen – juhlat järjestetään.

Yhteisökoordinaattori Tuomas Lahdenperä paljastaa, että ohjelmassa on ainakin musiikkia.

–Vaikka kyseessä onkin Onnin juhlat, myös hän on luvannut esittää kappaleen tai pari. Lisäksi luvassa on myös mukavaa symboliikkaa, kun Susanna Erkinheimo edellisen vuoden voittajana, tulee esiintymään voitonjuhlassa.  Muu ohjelma tarkentuu vielä lähempänä tapahtumaa.

—Voitonjuhlaa edeltävä “kisakatsomo” oli menestys ja tunnelma oli käsinkosketeltava. Olisihan se mukava nähdä, että tässä juhlassa pystyttäisiin laittamaan vielä paremmaksi, pohtii elinvoimajohtaja Jaakko Aninko.

Alajärven kaupunki onnittelee Onni Kivipeltoa voitosta ja toivottaa kaikki tervetulleiksi voitonjuhlaan!

Kioski/kahvio palvelee tapahtuman aikana.

Lisää aiheeseen liittyviä juttuja

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.